Înapoi

Am pierdut cartela SIM Internet Acum cu abonament lunar

 

Dacă pierzi cartela SIM sau este nefuncțională din cauza unui defect, acest incident nu oprește includerea abonamentului lunar. Trebuie să faci următoarele:

 

  1. Apelează Serviciul Clienți pentru a bloca utilizarea cartelei SIM de către persoane străine. Blocarea SIM-lui în caz de furt, pierdere sau defect nu opreşte includerea lunară a abonamentului și facturarea lui.

  2. Vino într-unul din magazinele Orange pentru a restabili cartela SIM, având cu sine un act de identitate valabil: Buletinul de identitate, paşaportul moldovenesc sau permisul de conducere.

  3. Dacă hotărăști să restabilești cartela SIM și să reîncepi utilizarea abonamentului peste câteva luni, cere suspendarea temporară a abonamentului lunar.

 

În cazul abonamentului lunar, cartela SIM o poate restabili doar titularul contractului sau persoana căreia titularul i-a lăsat procură notarială pentru seviciile Orange. Doar cartela SIM PrePay o poate restabili utilizatorul în baza unor dovezi, răspuns corect la întrebări legate de numărul pierdut.

 

Restabilirea cartelei SIM este gratuită dacă:

  • O prezinţi la magazin ca fiind defectă.
  • Ai cartelă SIM de format vechi şi o schimbi pe - SIM format nou.

Se achită 20 lei pentru restabilirea SIM:

  • Dacă ai pierdut cartela SIM.
  • Dacă ai blocat codul PIN/PUK definitiv.

Cartela sim internet acum restabilire

 

Preţuri şi tarife Internet Acum


Vezi secţiunea orange ajutor internet-acum unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile Internet Acum.

 

 

Te-a ajutat acest raspuns?