Cât timp se păstrează traficul din opţiunea Dublu Trafic?

      Traficul neutilizat din Opţiunea Dublu Trafic se păstrează nelimitat, până îl consumi.

La primirea abonamentului, în ziua de facturare, începi să navighezi din:

  • traficul din abonament, apoi din
  • opţiunea Dublu Trafic (traficul rămas din opţiune se transferă dintr-o lună în alta, nelimitat, ori de câte ori nu este consumat în totalitate).
Au fost utile aceste informații?
Versiunea Desktop