Ce se întâmplă cu traficul neutilizat din Abonament?

      Traficul neutilizat luna trecută - se transferă în luna următoare. Traficul se acumulează după regula: 1 abonament neutilizat + abonamentul din luna actuală. Nu poţi acumula traficul neutilizat pentru mai multe luni.

     Notă:

Dacă nu vei utiliza abonamentul câteva luni - îţi recomandăm să programezi, până la ziua de facturare, suspendarea temporară a abonamentului.

Suspendarea o poţi face după 3 luni la abonament, când nu ai un dispozitiv procurat în rate ( în credit), sau, la preţ special de 1 leu. Pentru detalii apelează Serviciul Clienţi la numărul scurt 777.

Au fost utile aceste informații?
Versiunea Desktop