Înapoi

Cum ofer internet de pe iPhone-ul meu altui dispozitiv

 

Hotspot-ul conectare Hotspot Samsung Orange Moldovaeste un punct care oferă acces la Internet. Poți împărtăși traficul tău internet mobil cu un calculator, tabletă sau telefon (telefoane), prin Wi-Fi sau cablu USB. Urmează acești pași ca să pornești hotspot-ul și să împarți internetul Wi-Fi de pe telefonul tău:

  1. Pornește date mobile  pe iPhone

  2. Mergi la: Configurări >> accesează Hotspot personal și activează-l

  3. Permite ca telefonul să fie disopnibil pentru alte dispozitive

  4. Setează o parolă Wi-Fi pentru a-ți proteja conexiunea. Ține cont de faptul că dacă mai multe dispozitive se conectează, internetul poate merge mai încet pentru toată lumea și bateria telefonului tău se poate descărca mai repede. Poți ține telefonul conectat la încărcător în timp ce folosești hotspot-ul.

  5. Odată ce ai configurat hotspotul, dispozitivele din apropiere pot începe să se conecteze la rețeaua ta Wi-Fi mobilă.

 

 

Distribuirea internet prin intermediul cablului USB se numește "Tethering USB".

Iată cum să activezi Tethering-ul pe telefonul tău:

  • Pe iPhone: Setări >> Celulare >> Hotspot personal >> activează Hotspotul personal și conectează iPhone-ul la celălalt dispozitiv prin cablu USB

  • Pe Android: Setări >> Rețea și conexiuni >> Tethering și hotspot mobil >> activează opțiunea Tethering USB și conectează iPhone-ul la dispozitivul dorit folosind cablul USB. Asigură-te că dispozitivul este conectat la internet prin intermediul telefonului și recunoaște conexiunea.

  HotSpot Orange de pe iPhone pe laptop, alt telefon

Conectarea Hotspot pe telefon:

 

Te-a ajutat acest raspuns?