Înapoi

Cum ofer internet de pe telefonul meu Huawei altui dispozitiv

 

Hotspot-ul conectare Hotspot Samsung Orange Moldovaeste un punct care oferă acces la Internet. Poți împărtăși traficul tău internet mobil cu un calculator, tabletă sau telefon (telefoane), prin Wi-Fi sau cablu USB. Urmează pașii pentru a conecta hotspot și a distribui internet WIFI de pe telefonul tău Huawei:

  1. Pornește date mobile  pe telefonul mobil

  2. Intră în Setări   >> Mai multe

  3. Mergi la Tethering si hotspot portabil

  4. Selectează și activează Hotspot Wi-Fi portabil

  5. Tot din acest meniu, tastează Configurați hotspot Wi-Fi. Scri numele (SSID) şi parola, care doreşti să le dai reţelei tale hotspot (vezi în imaginile de mai jos). Tastează Salvează. Cu cât mai mulți utilizatori se conectează la hotspotul tău, cu atât viteza este mai mică pentru toți, iar bateria telefonului tău se descarcă mai repede. În timp ce utilizezi hotspot-ul, poți ține telefonul conectat la încărcător.

  6. Odată ce ai configurat hotspotul, dispozitivele din apropiere pot începe să se conecteze la rețeaua ta Wi-Fi mobilă.

 

 

Distribuirea internet prin intermediul cablului USB se numește "Tethering USB".

Conectează opțiunea Tethering pe telefon:

  • Pe Android: Setări >> Rețea și conexiuni >> Tethering și hotspot mobil >> activează opțiunea Tethering USB  >> conectează telefonul cu ajutorul cablului USB la dispozitivul cu care vrei să partajezi date mobile.

  • Pe iPhone: Setări >> Celulare >> Hotspot personal >> activează Hotspot personal și conectează telefonul cu ajutorul cablului USB la dispozitivul cu care vrei să partajezi date mobile. Asigură-te că telefonul permite conectarea altora la hotspot tot aici în Configurări > hotspot personal.

   HotSpot Orange de pe telefon Huawei pe laptop, alt telefon

Conectarea Hotspot pe telefon:

Te-a ajutat acest raspuns?