Înapoi

Cum ofer internet de pe telefonul meu Xiaomi altui dispozitiv

 

Hotspot-ul conectare Hotspot Samsung Orange Moldovaeste un punct care oferă acces la Internet. Poți împărtăși traficul tău internet mobil cu un calculator, tabletă sau telefon (telefoane), prin Wi-Fi sau cablu USB. Urmează pașii pentru a conecta hotspot și a distribui internet WIFI de pe telefonul tău Xiaomi:

 

  1. Pornește datele mobile pe telefonul tău

  2. Deschide Setări >> activează Hotspot portabil, apoi

  3. Selectează "Setează hotspot portabil" >> la SSID/Numele la reţea, scrie un nume pentru rețeaua ta de hotspot și alcătuiește o parolă >> Salvează. Cu cât mai mulți utilizatori se conectează la hotspotul tău, cu atât viteza este mai mică pentru toți, iar bateria telefonului tău se descarcă mai repede. În timp ce utilizezi hotspot-ul, poți ține telefonul conectat la încărcător.

  4. După ce ai conectat și setat hotspot-ul pe telefon, conectează calculatorul sau celelalte dispozitive la rețeaua Wi-Fi a telefonului mobil.

 

 

Distribuirea internet prin intermediul cablului USB se numește "Tethering USB" .

Conectează opțiunea Tethering pe telefon:

  • Pe Android: Setări >> Rețea și conexiuni >> Tethering și hotspot mobil >> activează opțiunea Tethering USB >> conectează telefonul la dispozitivul pe care vrei să-l conectezi cu ajutorul cablului USB

  • Pe iPhone: Setări >> Celulare >> Hotspot personal >> activează Hotspot personal și conectează telefonul la dispozitivul pe care vrei să-l conectezi cu ajutorul cablului USB. Asigură-te că telefonul permite conectarea altora la hotspot tot aici în Configurări > hotspot personal.

  HotSpot Orange de pe telefon Xiaomi pe laptop, alt telefon

Conectarea Hotspot pe telefon:

hotspot Xiaomi Orange

Te-a ajutat acest raspuns?