Cum schimb Titularul, inscriu Serviciile fixe pe numele altei persoane?

Schimbul de titular este procedura de transfer a contractului de pe numele unei persoane pe numele alteia. Este un proces simplu şi gratuit.

Titularul Nou preia de la Titularul Vechi (actual):

  • respectarea condiţiilor contractuale existente, şi
  • răspunderea pentru echipamentul instalat în casă. Dacă ai procurat un dispozitiv în rate şi încă nu ai achitat toate ratele, vei putea face schimbul de titular numai după achitarea întregii sume.

Pentru a face schimb de titular este necesar:

  1. Să veniţi ambii titulari, împreună, la orice magazin Orange, pentru a depune şi semna cererea de schimb de titular. La necesitate, titularul poate fi prezentat de către o altă persoană în baza procurii notariale care oferă acest drept: să semneze cereri de activare, anulare a serviciilor, să încheie/rezilieze contracte cu compania Orange, din numele lui.
  2. Fiecare dintre titulari, persoana împuternicită, să prezinte buletinul de identitate MD, valabil.

Dacă în cadrul schimbului de titular este necesară schimbarea adresei pentru servicii, verifică dacă la noua locaţie sînt prestate servicii fixe Orange. Pentru aceasta accesează pagina Verifică acoperirea Internet + TV Acasă, sau apelează gratuit 777 de pe numărul mobil Orange, 022977777 de pe orice alt număr. Schimbul de adresă se face contra plată. Vezi preţul pe ultimele pagini din Ghidul utilizatorului / Lista de prețuri, la Servicii administrative/Schimb de adresă prestare servicii fixe.


Vezi secţiunea orange.md/ajutor/Internet-si-tv-acasa unde găseşti răspuns la alte întrebări din acest domeniu.

Au fost utile aceste informații?
Versiunea Desktop