Cum schimb adresa pentru servicii fixe Internet, TV acasă?

Când schimbi locul de trai, poţi cere schimbarea serviciilor la adresa nouă. Pentru aceasta este necesar:

  1. Să verifici dacă la adresa nouă sânt prestate serviciile fixe Orange. Accesează pagina “Verifică acoperirea Internet + TV Acasă” pentru a vedea rezultatul.
  2. Dacă la adresa nouă sânt prestate serviciile Orange, vino într-unul din magazine, având cu sine un act de identitate valabil, pentru a scrie cererea de schimbare a adresei şi a stabili vizita inginerului.
  3. Toate dispozitivele instalate la adresa veche, le vei transporta la adresa nouă. Însă dacă la schimbarea adresei se schimbă şi tehnologia serviciilor, de la cablu coaxial la fibră optică sau invers, dispozitivele le vei transporta la adresa nouă şi le vei preda inginerului pentru a fi înlocuite cu altele.

Serviciul de schimbare a adresei este contra plată. Vezi preţul pe ultimele pagini din Ghidul utilizatorului/Lista de prețuri, la Servicii administrative / Schimb de adresă prestare servicii fixe.

Din momentul scrierii cererii, schimbarea se face pe parcursul a 3, 4 zile lucrătoare.


Dacă la adresa nouă nu sânt prestate serviciile Orange, poţi efectua:

  • Suspendare temporară până la posibilitatea de a transfera serviciile pe o altă adresă sau luarea altei decizii.
  • Schimb de titular pe numele persoanei care va locui şi utiliza serviciile la adresa veche. Astfel vei transmite răspunderea pentru echipament şi condiţiile contractuale persoanei care le va utiliza.

Fiind titularul contactului, orice decizie iai, ai grijă de echipamentul instalat la adresa veche: modemul internet, decoderul TV, telecomanda, cartela CI+ (CAM) etc. În cazul anulării contractului va trebui să returnezi dispozitivele pentru a nu achita costul lor. 

Pentru informații suplimentare, alte detalii, contactează Serviciul Clienți la 777 de pe telefonul mobil Orange, sau 022 977777 de pe orice alt număr.


Vezi schema pentru conexiunea echipamentului internet, TV, dacă:


Vezi secţiunea orange.md/ajutor/Internet-si-tv-acasa unde găseşti răspuns la alte întrebări din acest domeniu.

Au fost utile aceste informații?
Versiunea Desktop