Cum schimb serviciile fixe de pe o adresă pe alta?

Când schimbi locul de trai, poţi cere schimbarea serviciilor la adresa nouă.

  1. Să verifici dacă la adresa nouă sânt prestate serviciile fixe Orange. Accesează pagina “Verifică acoperirea Internet + TV Acasă” pentru a vedea rezultatul.

  2. Dacă la adresa nouă sânt prestate serviciile Orange, vino într-unul din magazine, având cu sine un act de identitate valabil, pentru a scrie cererea de schimbare a adresei şi a stabili vizita inginerului.

  3. Toate dispozitivele instalate la adresa veche, le vei transporta la adresa nouă. Dacă însă, la schimbarea adresei se schimbă şi tehnologia serviciilor, de la cablu coaxial la fibră optică sau invers, dispozitivele le vei transporta la adresa nouă şi le vei preda inginerului pentru a fi înlocuite cu altele.


Serviciul de schimbare a adresei este contra plată.

Vezi preţul pe ultimele pagini din Ghidul utilizatorului/Lista de prețuri, la >> Servicii administrative >> Schimb de adresă prestare servicii fixe.

După depunerea cererii de modificare a adresei, schimbarea se face pe parcursul a 3, 4 zile lucrătoare.


  • Suspendare temporară până la posibilitatea de a transfera serviciile pe o altă adresă sau luarea altei decizii.

  • Schimb de titular pe numele persoanei care va locui şi utiliza serviciile la adresa veche. Astfel vei transmite răspunderea pentru echipament şi condiţiile contractuale persoanei care va folosi serviciile fixe.


Fiind titularul contactului, orice decizie iai, ai grijă de echipamentul instalat la adresa veche: modemul internet, decoderul TV, telecomanda, cartela CI+ (CAM) etc. În cazul anulării contractului va trebui să returnezi dispozitivele pentru a nu achita costul lor. 

Pentru informații suplimentare, alte detalii, contactează Serviciul Clienți la 777 de pe telefonul mobil Orange, sau 022 977777 de pe orice alt număr.Vezi secţiunea orange.md/ajutor/Internet-si-tv-acasa unde găseşti răspuns la alte întrebări despre internet fix și televiziune.

 

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop