Înapoi

Ce reprezintă modulul Cl+

Modulul CI+ numit altfel CAM este produs pentru serviciul de televiziune prin cablu şi are funcţia să decodeze canalele TV. Cartela CI+ înlocuieşte decodorul TV BOX şi este fixată în televizor, într-o deschizătură special destinată pentru ea. Majoritatea televizoarelor inteligente sunt dotate cu modul CAM. Dacă eşti conectat la servicii fixe prin decodor TV BOX însă televizorul este compatibil și cu modul CAM poți cere schimbarea unui dispozitiv pe altul.

Avantajele modulul CI+

  1. Utilizezi o singură telecomandă, doar cea a televizorului.

  2. Conexiunea serviciilor TV se face printr-un singur cablu coaxial, unit direct la televizor. Astfel scapi de o aglomerație de cabluri.

  3. Interfaţa, viteza şi funcţiile televizorului sunt mai avansate decât cele primite printr-un decodor.

  4. Poți vedea detalii despre programele TV curente și cele ce urmează datorită ghidului EPG.

 

În momentul instalării serviciilor TV inginerul va verifica dacă televizorul este compatibil cu modulul CI+ versiunea 1.3 sau mai mare decât 1.3, şi va face conexiunea. Fiind deja conectat la servicii fixe prin decodor TV BOX, înlocuirea decodorului cu modul se face contra cost, 100 MDL. Vezi detalii privind costul serviciilor administrative sau al echipamentelor: telecomandă, TV BOX, CAM , etc. pe ultimele pagini din ghidul utilizatorului.

Pentru ajutor sau alte detalii apelează Serviciul Clienţi 777 de pe un număr mobil Orange sau 022 977777 de pe orice alt număr.

 

Vezi informații despre:

 

În secţiunea orange ajutor internet și tv acasă găsești răspuns la alte întrebări despre serviciile de internet fix și televiziune.

Te-a ajutat acest raspuns?