Înapoi

Cum schimb limba de difuzare pentru canalele TV emise prin modul CI+

Pentru televiziunea cu cartelă CAM CI+ poţi seta limba audio preferată pentru difuzarea tuturor canalelor. Aceasta înseamnă că atunci când un canal poate fi transmis în câteva limbi, televizorul îl va difuza în limba pe care ai setat-o ca prioritară. Programarea se face de pe telecomanda televizorului, din meniul setări. Calea de setare este diferită, în dependenţă de producătorul şi modelul televizorului. Îți prezentăm câteva exemple de setări:

 

  • Philip >> Acasă >> Setări  >> Toate setările >> Regiune şi limbă >> Limbă >> Audio - Principal, Audio -Secundar.

  • Samsung >> MENU >> Se difuzează >> Opţiuni audio >> Limbă audio >> Limba audio primară & Limba audio secundară.

  • LG >> Toate setările >> General >> Limba >> Limba audio primară & Limba audio secundară.

 

Dacă dorești să schimbi limba de difuzare pentru un singur canal TV, va fi necesar să găsești pe telecomanda televizorului butonul care oferă această opțiune. Schimbarea limbii pentru un singur canal o faci în timp ce privești canalul dat. Consultă ghidul utilizatorului pentru modelul televizorului tău sau sursele de pe internet pentru a vedea cum se face. Calea de schimbare depinde de producătorul televizorului. Funcția de schimbare a limbii poate fi numită: limba audio, coloana audio etc. Dacă nu găsești o altă limbă de difuzare pentru un anumit canal TV, înseamnă că canalul dat nu se difuzeză decât în limba curentă.

 

 

Vezi articolele:

Cum schimb limba de difuzare pentru canalele emise prin decodor TV BOX HD

Cum schimb limba unui canal TV sau setez limba preferată pentru toate canalele difuzate prin decodor 4K 


Vezi secţiunea orange ajutor Internet și tv acasă unde găseşti răspuns la alte întrebări despre internet fix și televiziune.

Te-a ajutat acest raspuns?