Telecomanda Orange, ghidul utilizatorului.


 Telecomanda Orange - ghidul utilizatorului în varianta română şi rusă, unificate.Decodor TV BOX Orange Moldova


Telecomanda Orange o primeşti gratuit, pentru a o utiliza pe perioada abonării la servicii fixe. Aceasta este telecomanda decodorului TV BOX, dar o poți programa să funcționeze combinat cu decodorul și televizorul, astfel utilizând o singură telecomandă.

Având instalat TV BOX, utilizatorul foloseşte 2 telecomenzi. Una este pentru decodorul TV iar cealată telecomandă este a televizorului. Pentru a elimina lucrul cu 2 telecomenzi, este necesar să setezi telecomanda Orange universală.


Vezi detalii despre cum setezi telecomanda în articolul: Cum programez telecomanda universală Orange?


Telecomanda lucrează în baza a 2 baterii de tip AAA, 1.5 V. Pentru funcţionarea telecomenzii Orange, este necesar să schimbi bateriile la timp.

 

  • tastează, pe telecomanda Orange, butonul . Dacă bateriile lucrează, sunt încărcate, la apăsarea butonului STB (roșu), televizorul nu va mai difuza nimic, va dispărea imaginea. După aceasta, este necesar să reconectezi decodorul TV, tastând din nou butonul STB (roşu), apoi menţine apăsat 3 sec. butonul STB (negru) .
  • dacă însă, la apăsarea , TV-ul lucrează în continuare, difuzând canalul TV vizionat, înseamnă că e necesar să schimbi bateriile pe altele noi, deoarece cele actuale sunt descărcate.
  • poziţionează bateriile corect în telecomandă.

Telecomanda TV BOX Decodor Orange Moldova

 


  1. Dacă în procesul de utilizare, strici telecomanda, ea având defecte fizice vizibile, poţi procura una nouă într-un magazin direct Orange. Preţul actual este de 100 MDL. Achitarea se face cu bani cash, în afara minutelor de fidelitate.
  2. Dacă telecomanda, fără defecte fizice, începe să nu funcționeze, pentru consultație, apelează serviciul clienți 777 de pe numărul tău Orange sau 022 977777 de pe orice alt număr.

 

În cazul rezilierii serviciilor fixe, este necesar să returnezi telecomanda împreună cu celălalte echipamente primite în custodie (păstrare şi utilizare pe timpul prestării serviciilor).


Vezi secţiunea orange.md/ajutor/Internet-si-tv-acasa unde găseşti răspuns la alte întrebări despre internet fix și televiziune. 


Ghidul utilizatorului / Lista de prețuri pentru servicii conectate prin fibră.

Ghidul utilizatorului / Lista de prețuri pentru servicii conectate prin cablu coaxial.

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop