Înapoi

Pot utiliza aplicația sau pagina My Orange când sunt după hotare

 

Fiind peste hotare, poți utiliza aplicația My Orange sau pagina https://my.orange.md pentru a vedea mai multe detalii despre numărul tău. În acest scop, folosind aplicația My Orange, te poți loga în ea printr-una din următoarele modalități:

 

Logare in my orange de peste hotare

  1. Cu ”cartela SIM”, adică folosind numărul tău de telefon mobil. Pentru această metodă de autentificare, trebuie să ai la tine cartela SIM și să ai activat serviciul de roaming. În timpul procesului de autentificare, va trebui să dezactivezi conexiunea WiFi și să activezi conexiunea la internet mobil, pentru câteva secunde, pentru ca aplicația să poată citi numărul de telefon de pe cartela SIM. După autentificare, poți dezactiva imediat conexiunea la internet mobil. Această metodă de autentificare te va menține logat timp de 14 zile.

  2. Cu Contul Orange, dacă l-ai creat când încă erai conectat în rețeaua Orange Moldova. Acest cont este format din adresa ta de e-mail și o parolă pe care ai setat-o personal pentru a accesa și gestiona serviciile tale Orange.

 

 

Dacă nu ai instalată aplicația My Orange pe telefon, poți accesa pagina internet https://my.orange.md de pe telefon sau calculator. La fel, și pentru pagina web, există două moduri de autentificare:logare pe my.orange.md de dupa hotare Roaming

  1. Cu Contul Orange, dacă l-ai creat când încă erai conectat în rețeaua Orange Moldova. Acest cont este format din adresa ta de e-mail și o parolă pe care ai setat-o personal pentru a accesa și gestiona serviciile tale Orange.

  2. Prin ”SMS”, folosind numărul tău de telefon mobil. Pentru această metodă de autentificare, trebuie să ai la tine cartela SIM și să ai activat serviciul de roaming care să funcționeze. În timpul logării, la indicarea numărului tău mobil, vei primi un SMS cu codul-parolă din 6 cifre.

 

Cum activez, dezactivez serviciul Roaming la PrePay

Vezi secţiunea orange ajutor prepay unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile PrePay.

Te-a ajutat acest raspuns?