Înapoi

Ce bonusuri primesc la reîncărcarea numărului PrePay

Bonusul primit pentru reîncărcarea contului depinde de vechimea numărului PrePay. Vechimea numărului începe să se calculeze începând cu primul apel telefonic, efectuat de pe acest număr.

 

Vezi ofertele pentru:

alte subiecte:

 

 

Numărul nou PrePay poate beneficia de 4 oferte:

  1. Procurând un număr nou PrePay, când efectuezi primul apel telefonic, ești invitat să alegi limba de comunicare: română, rusă sau engleză. Alegând limba de comunicare, numărul PrePay se activează și permite efectuarea și primirea apelurilor telefonice, sms etc. Totodată, primești imediat un bonus unic, gratuit, de 20 GB + 250 minute naționale, valabil 15 zile.

  2. Începând cu primul apel telefonic, pe numărul PrePay se activează automat și oferta bonus la reîncărcare, valabilă 12 luni. După expirarea bonusului inițial de 20 GB + 250 minute, poți reîncărca contul cu minim 50 lei pentru a primi bonus la reîncărcare. Bonusul la reîncărcare este valabil 15 zile. Se oferă o singură dată pe lună, timp de 1 an, între data de 1 - 31 a fiecărei luni.

  3. Dacă reîncarci contul cu o sumă cuprinsă între 30 lei și 50 lei, activează opțiuni PrePay apelând codul *100*0#. Cu opțiunile PrePay beneficiezi de minute pentru convorbiri către orice număr din Moldova și de trafic de internet mobil la tarife avantajoase comparativ cu cele standard. În cazul în care nu activezi nici o opțiune, vei vorbi și vei utiliza internetul la tarife standard (conform paginii 2) din banii disponibili pe cont.

  4. Oferta Reduceri pentru apeluri 40% cu numerele Orange se activează automat la reîncărcarea contului. Reducerea este valabilă 30 zile din momentul reîncărcării cu cel puțin 60 lei, şi nu este valabilă în Roaming.

 

 

Dacă vechimea numărului PrePay este de 1 lună - 12 luni, la reîncărcarea contului cu minim 60 lei, 100 lei, beneficiezi de 2 oferte:

  1. Bonus la reîncărcare valabil 12 luni din momentul efectuării primului apel telefonic. Bonusul îți oferă minute naționale și trafic internet. La expirarea bonusului, valabil 15 zile, poți activa opțiuni PrePay din banii disponibili pe cont, pentru a telefona și utiliza internet mobil la tarife mici. Pentru aceasta formează codul *100*0# și urmează instrucțiunile de pe ecran.

  2. Reduceri pentru apeluri - se activează automat la reîncărcarea contului. Beneficiezi de 40% reducere la apelurile în reţea, timp de 30 de zile, la reîncărcarea contului cu cel puțin 60 lei.

Verifică creditul rămas din bonusuri formând codul scurt *133*1#. Vezi tarifele standart pe pagina 2 din Ghidul utilizatorului.

 

 

Dacă vechimea numărului PrePay este mai mare decât 12 luni, la reîncărcarea contului cu minim 60 lei, beneficiezi de oferta:

  1. Reduceri pentru apeluri - se activează automat la reîncărcarea contului. Beneficiezi de 40% reducere la apeluri către numerele Orange, timp de 30 de zile, la reîncărcarea contului cu 60 lei sau mai mult. De asemenea, din suma de bani pusă pe cont, poți activa opțiuni PrePay pentru a telefona și utiliza internet mobil la tarife mici. Pentru aceasta formează codul *100*0# și urmează instrucțiunile pentru activare.

 

 

Detalii importante despre reîncărcarea contului PrePay și primirea ofertelor

Sumele de bani reîncărcate pe rând, de exemplu, mai puțin de 50 lei, 60 lei, nu se sumează una cu alta în scopul de a obține suma necesară pentru bonus. O reîncărcare este luată în calcul doar dacă este efectuată printr-o singură tranzacție de 50 lei, 60 lei sau mai mult.

Dacă reîncarci contul de 2 ori pe parcursul aceleiași luni cu sume potrivite pentru ofertele gratuite, vei primi bonus o singură dată.

Dacă reîncarci contul prin serviciul transfer credit, transferi bani de pe un număr cu abonament lunar pe numărul PrePay, primeşti oferta reduceri pentru apeluri în reţea. Dacă însă transferi credit de pe un număr PrePay pe un alt număr PrePay - nu primești oferta dată. Pentru a beneficia de oferte îți recomandăm să utilizezi orice metodă de reîncărcare a contului cu excepția transfer credit.

 


Vezi secţiunea orange ajutor prepay unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile PrePay.

Te-a ajutat acest raspuns?