Cum aflu codul PIN, PUK pentru un număr mobil PrePay?


Poți afla codurile PIN PUK pe mai multe căi,  în funcție de situația în care te afli și ai nevoie de ele:

 

1.

Dacă PIN1 nu este blocat, vezi toate codurile:

  1. Având cardul de plastic de unde ai desprins cartela SIM nouă, vezi codul PUK1 scris pe ea. La procurarea numărului, codul PIN1 este 1111 însă poți să îl schimbi oricând din setările telefonului mobil.

  2. Intră pe pagina internet https://my.orange.md. Loghează-te cu numărul de telefon pentru care vrei să afli codurile. Codurile sunt în secţiunea >> Mai mult >> Setări.

  3. Dacă utilizezi aplicația My Orange , deschide-o și mergi în chenarul unde este indicat numărul tău de telefon, apasă simbolul și alege 'Vezi codurile PUK'.

 

 

Te îndemnăm să creezi Contul tău Orange indicînd adresa ta de e-mail și o parolă pentru logare în aplicația My Orange și pe pagina https://my.orange.md. Astfel vei putea vedea oricând codurile PIN si PUK, cât și multe alte detalii importante despre numărul tău.

 

 

2.

Dacă PIN1 este BLOCAT, pentru a-l debloca cu PUK cod:

  1. Formează codul: *777*6# de pe un alt număr PrePay, sau

  2. Apelează numărul scurt 133 (fără steluțe) de pe un număr mobil care este la abonament. Apoi, conform indicațiilor primite, tastează pe rând cifra  2 >> 2 și la cerere introdu numărul PrePay.

 

 

Dacă introduci greșit de 3 ori codul PIN, apoi introduci PUK-ul greşit de 10 ori, cartela SIM se blochează total. În acest caz este necesar să vii într-unul din magazinele Orange pentru a restabili cartela SIM.

 

Vezi articolul:

Cum aflu codul PIN, PUK pentru numărul mobil cu Abonament lunar?

 

Vezi secţiunea orange ajutor prepay unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile PrePay.

 

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop