Înapoi

Serviciul Cine a sunat și Notificare Prezenţă la PrePay

 

Activarea și dezactivarea serviciilor Cine a sunat, Notificare prezență, o poți face accesând pagina https://my.orange.md sau:

 

  1. Formezi codul scurt *777*5# dacă utilizezi un număr PrePay

  2. Apelezi *100*5# dacă numărul tău este la abonament lunar, scris pe numele unei persoane fizice

  3. Apelezi *100*2# dacă numărul tău este la abonament lunar, scris pe numele unei companii, persoane juridice

 

mesageria vocala Orange, cine a sunat, serviciul Notificare prezenta

 

Serviciul Cine a sunat te informează despre apelurile primite când telefonul tău era închis, în afara ariei de acoperire sau ocupat cu un alt apel. Devenind disponibil, primești notificări SMS pentru fiecare număr de telefon, apelurile căruia le-ai ratat, cu detalii despre oră, dată și numărul de apeluri în ultimele 12 ore.

 

Serviciul Notificare Prezenţă funcționează dacă apelezi o persoană cu serviciul Notificare Prezenţă activat dar indisponibilă să răspundă la apel. Odată ce persoana devine disponibilă, vei primi un SMS cu invitația de a o suna din nou. Notificarea este trimisă doar dacă persoana devine disponibilă pe parcursul a 24 ore de când ai apelat-o ultima dată.

 

Din 11.01.2024 prestarea serviciului de Mesagerie vocală este anulată deoarece serviciul și-a pierdut utilitatea datorită tehnologiilor avansate. Anterior, utilizatorii rețelei Orange beneficiau de posibilitatea de a primi mesaje vocale de la cei care îi apelau când erau indisponibili. Pentru a primi în continuare informații despre apelurile pierdute, activează și folosește serviciul Cine a sunat. Te va ajuta să rămâi la curent cu apelurile tale ratate.


Vezi secţiunea orange ajutor prepay unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile PrePay.

Te-a ajutat acest raspuns?