Înapoi

Cum activez, dezactivez serviciul Roaming la Abonament

Pentru a vedea cum activezi sau dezactivezi serviciul Roaming, alege situația în care te afli acum:

  1. Sunt acasă, pe teritoriul R. Moldova

  2. Sunt în străinătate, după hotarele R. Moldova

 

 

Vezi articolele:

 

 

Sunt acasă, în R. Moldova

Pentru a activa sau dezactiva serviciul Roaming pe un număr cu abonament lunar, urmează una din căile propuse:

  1. Formează codul scurt *100*31#  și urmează instrucțiunile scrise pe ecranul telefonului. Dacă numărul tău mobil este PrePay, formează codul scurt *100*5#.

  2. Intră pe chat cu Djingo, când ai acces la internet și alege >> Roaming. Citește și urmează instrucţiunile afișate pe ecran. Scrie numărul tău de telefon când ți se cere și apoi codul din 4 cifre, primit în SMS. Djingo îți va comunica dacă serviciul Roaming este deja activat sau dezactivat pe numărul tău. Dacă dorești dezactivarea serviciului sau alte opțiuni în Roaming, robotul ți le afișează pe ecranul telefonului. Rămâne doar să selectezi opțiunea dorită.

  3. Deschide pagina internet https://my.orange.md >> 'Logare prin SMS' şi activează sau dezactivează serviciul Roaming din 'Opţiuni şi Servicii' >> alege 'Activează' sau 'Dezactivează' >> Servicii >> Roaming.

  4. Utilizează aplicația My Orange - instalată pe telefon din magazinul Google Play, App Store etc. Pentru logare în aplicație dezactivează WIFI pentru câteva clipe şi activează internet mobil pe numărul de telefon pe care dorești activarea serviciului. La deschiderea aplicației, alege 'Logare cu cartela SIM'. După logare, activează sau dezactivează serviciul Roaming din >> Opţiunile şi serviciile mele.

 

Roaming-ul se va activa chiar dacă ai 1 bănuț pe cont. Îţi recomandăm să reîncarci contul pentru a putea utiliza serviciul pe deplin. Dacă nu îți reușește să îl activezi sau dezactivezi, apelează Serviciul Clienți la 777 de pe un număr Orange sau

022 977777 de pe oricare altul, când încă ești acasă.

 

 

Sunt în străinătate, după hotarele R. Moldova. Alege una dintre modalități:

  1. Dacă nu ai semnal telefonic când ești după hotare, înseamnă că serviciul Roaming nu este activ pe numărul tău. Găsește o rețea internet și contactează-ne pe chat. Răspunde cu "NU" când se deschide fereastra de chat și alege >> Transfer către Consultant  .

  2. Apelează Serviciul Clienţi la numărul internațional +373 22 977777  pentru orice alte detalii sau situații. Djingo Orange Moldova serviciul Roaming activare dezactivare optiuniDurata apelului se achită la tarif de Roaming.

  3. Pentru a dezactiva serviciului Roaming, formează codul *100*31#  de pe un număr cu abonament lunar, *100*5#  de pe un număr PrePay.

 

 


Vezi secţiunea orange ajutor roaming unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciul Roaming. Mai multe detalii despre serviciu le găseşti pe pagina Roaming.

Te-a ajutat acest raspuns?