4G Fix

Experienţă de Internet fix oferit prin reţeaua 4G Orange

Cu 4G Fix te bucuri de viteza, stabilitatea și traficul nelimitat al Internetului fix oferit prin reţeaua Orange 4G.

Abonamentul 4G Fix este o soluţie pentru afacerile situate în zone fără acces la rețeaua de Internet fix, pensiuni, ferme, stații de producere agricolă sau depozite agricole.

Cu 4G Fix ai Internet stabil cu viteză de până la 100 Mbps pentru toți angajații și clienții tăi.

Abonament 4G Fix
600 lei
lunar
Internet Nelimitat
Download
până la 100 Mbps
Upload
până la 10 Mbps
Nelimitat între 00:00-12:00
+
600 GB între 12:00-24:00
Comandă un apel
sau
Sună 700

Informații tehnice despre Abonamentul 4G Fix

  • Abonamentul 4G Fix se oferă numai pentru utilizare în locații „fixe” predefinite și nu este potrivit pentru utilizarea pe dispozitive mobile sau portabile. Abonamentul este disponibil doar în ariile în care Orange nu are acoperire Internet fix, cablu sau fibră.
  • Serviciul este prestat în baza echipamentului oferit clientului în custodie. Echipamentul va fi livrat, montat și configurat de echipa de instalatori Orange. La rezilierea contractului, echipamentul urmează a fi restituit către Orange Moldova. Serviciul este prestat în baza echipamentului 4G Mikrotik SXT LTE, instalat în locația clientului.
  • Traficul Internet din abonament nu se transferă pe luna următoare. Abonamentul 4G Fix nu participă la Programul de Loialitate. Abonamentul 4G Fix nu are acces la servicii voce (apeluri și SMS). Schimbul de SIM se va face conform procedurii standard (după modelul Internet Acum).
  • Pentru Abonamentul 4G Fix se utilizează APN "Internet". Abonamentul 4G Fix este compatibil cu opțiunea IP Static, cu plata lunară de 50 lei.
  • Nu este compatibil cu alte opțiuni, cu excepția opțiunii Upload Rapid, care poate fi activată contra cost (50 lei) și va atinge viteza de 50 Mbps.
  • Abonamentul 4G Fix nu este eligibil pentru vânzarea dispozitivelor cu angajamente (Promoțional, Subvenționat sau în rate).
  • Abonamentul 4G Fix include 600 GB la viteză înaltă şi nelimitat în intervalul de timp 00:00-12:00, condiția fiind ca traficul inclus în abonament să nu fie epuizat.
  • Viteza de navigare cu trafic inlus în Abonament este de până la 100 Mbps pentru download şi de până la 10 Mbps pentru upload, aceasta fiind posibilitatea tehnică maximă a rețelei 4G. Viteza de navigare la epuizarea traficului din Abonament este de până la 256 Kbps pentru download şi 128 Kbps pentru upload.
  • Pentru Abonamentul 4G Fix se aplică Condițiile Contractuale pentru serviciile mobile și Condițiile Generale pentru servicii fixe.
  • Conectarea este gratuită, cu condiția semnării unui angajament pentru 24 luni. Dacă clientul nu acceptă angajamentul pentru 24 luni, taxa de conectare constituie 8500 lei, inclusiv TVA.
Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația