Abonamente TOP pentru afaceri
Abonament TOP 130
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
450 minute
naționale
10 GB  
130 lei lunar
Abonament TOP 170
Nelimitat
în rețea
750 minute
naționale
25 GB  
170 lei lunar
Abonament TOP 190
Nelimitat
în rețea
1000 minute
naționale
50 GB  
190 lei lunar
Abonament TOP 270
Nelimitat
minute și SMS
în toate rețelele
50 minute
internaționale
100 GB
30 min + 500 MB
în Roaming
270 lei lunar

100 GB cadou se alocă la conectarea oricarui Abonament TOP, inclusiv prin portare sau transfer de la PrePay, în perioada 01.12.2021-31.01.2022, cu semnarea contractului pe minim 12 luni şi poate fi utilizat pe parcursul a 6 luni.

Abonamente Business
Business 60
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
300 minute
naționale
300 SMS
naţionale
1 GB
60 lei lunar
Business Nelimitat 160
Nelimitat
naționale
200 SMS
naţionale
5 GB  
160 lei lunar

Poţi modifica Abonamentul prin apel la 700 sau prin cerere la corporate@orange.md

Poţi conecta Abonamente noi şi cumpăra telefoane în cel mai apropiat magazin
Sau lasă-ne contactele şi noi te sunăm
Alege și un telefon la super preț pentru afacerea ta
Detalii aici
Samsung Galaxy A03s
Samsung Galaxy A03s
899 lei
OPPO A15s
OPPO A15s
999 lei
Xiaomi Redmi Note 10s 6/128GB
Xiaomi Redmi Note 10s 6/128GB
1599 lei

Detalii despre abonamente

 • Preţul pentru un minut naţional extra abonament este 1.7 lei/ min.
 • Minutele/SMS incluse în Abonament pot fi utilizate pentru apeluri/SMS în rețeaua Orange sau către altă rețea de telefonie din Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special şi către reţele din regiunea Transnistreană.
 • Apelurile Internaţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule:
  • Pentru Abonamentul GO 90: 1 minut internaţional în zonele 1, 3, 4 = 15 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 20 minute naţionale.
  • Pentru Abonamentele TOP: 1 minut internaţional în zona 1= 15 minute naţionale, 1 minut internaţional în zonele 3, 4 = 20 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 30 minute naţionale.
 • SMS naţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule: 2 SMS naționale = 1 minut naţional.
 • Minutele şi traficul Internet din Abonamentele GO şi TOP sunt valabile o luna de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming.
 • Minutele Internaţionale incluse în Abonament TOP 270 pot fi utilizate pentru apeluri spre Zonele 1, 2, 3, 4, 5, 6 precum şi spre regiunea Transnistreană cu coeficientul 1:1.
 • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt disponibile în ţările: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Franţa*, Germania, Grecia, Ungaria, Italia*, Malta, Olanda, Polonia,Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA*, excepţie operatorii AT&T USA Maritime (90118 BMU01), Orange France M2M (90131 AAZOR), TIM Italy Maritime (90126 ITAGT).
 • Minutele în Roaming sunt valabile pentru apeluri voce de intrare şi cele de ieşire, efectuate spre Moldova şi destinaţii din ţara gazdă, cu excepţia numerelor cu tarif special.
 • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt destinate utilizatorilor finali care călătoresc peste hotare ocazional, adică prezenţa lor în roaming nu depăşeşte 60 zile consecutive sau cumulativ 120 zile pe durata oricăror 12 luni consecutive.
 • Abonamentul TOP 270 include 100 GB, respectiv, 100 GB la viteză înaltă şi ulterior – nelimitat la viteză de până la 256 Kbps pentru download şi 128 Kbps pentru upload. Pentru celelalte abonamente preţul traficului Internet extra abonament constituie 10lei pentru 100 MB.
 • Opţiunile Nelimitat 80 lei, Nelimitat 100 lei, Opţiunea 300 şi Internaţional 1 zonă/2 zone nu sunt compatibile cu abonamentele GO şi TOP.
 • Abonamentul TOP 270 oferă SMS naţionale nelimitate.

Condiţiile de utilizare a ofertei 100 GB bonus pe 6 luni

 1. Bonusul (traficul Internet gratuit) de 100 GB se alocă la conectarea oricărui abonament mobil voce Orange TOP 130, 170, 190, 270 sau Business Nelimitat 160 (abonamente eligibile), inclusiv prin portare din altă reţea sau transfer de la serviciul Orange PrePay, în perioada12.2021-31.01.2022, cu semnarea contractului pe minim 12 luni.
 2. Bonusulse alocă automat la data activării abonamentului şi poate fi utilizat pe parcursul a 6 luni din data activării, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. În cazul activării abonamentului la o dată care nu coincide cu data de facturare a Clientului, perioada de 6 luni include prima lună incompletă, care curge de la data activării abonamentului până la următoarea dată de facturare a Clientului. În cazul suspendării abonamentului pe parcursul celor 6 luni, perioada în care poate fi utilizat bonusul nu se prelungeşte.
 3. Bonusul nu poate fi utilizat în Roaming.
 4. În cazul schimbării abonamentului pe unul neeligibil în cursul celor 6 luni, bonusul se anulează ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind perioada contractuală minimă asumat pentru acest abonament.
 5. Bonusul nu se oferă dacă în perioada de valabilitate a prezentei oferte a fost rezolvit contractul încheiat cu Clientul pentru oricare abonament mobil voce Orange, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.

Condiţiile de utilizare a Abonamentelor Business speciale

 • Abonamentele Business 60 și Business Nelimitat 160 sunt disponibile doar pentru clienții persoane juridice la conectare nouă, migrare de la PrePay și portare. Durata minimă contractuală este de 12 luni.
 • Abonamentele Business 60 și Business Nelimitat 160 nu sunt compatibile cu oferta 50% reducere la portare.
 • Abonamentele Business 60 și Business Nelimitat 160 nu sunt compatibile cu oferta „de 3 ori mai mult Internet”.
 • Conținutul abonamentelor este valabil o lună de facturare și nu se transferă în luna următoare.
 • Abonamentele Business 60 și Business Nelimitat 160 nu participă la Programul de Fidelitate.
 • Apelurile internaționale, spre Transnistria, SMS/MMS vor fi taxate din balanța contului, la tarife standard, conform listei de preț
 • Taxarea Internet mobil extra-abonament se va face automat cu prețul de 20 lei pentru fiecare 2 GB, pentru Business 60 și cu 20 lei pentru fiecare 5 GB, pentru Business Nelimitat 160.
 • Pentru clienții care au Cost Control, taxarea pentru Internet mobil extra-abonament (20 lei = 2GB/5GB) se va face din Cost Control.
 • Pentru Business 60, prețul pentru un minut național extra-abonament este 1.5 lei/ min.
 • Prețul unui SMS național extra-abonament este 0.60 lei
 • Abonamentul Business Nelimitat 160 nu este disponibil la schimb de abonament.
 • Abonamentul Business 60 este disponibil pentru schimb de abonament de la unul cu o taxă lunară mai mică de 60 de lei.

Termeni şi condiţii

1. Clientul este obligat să utilizeze abonamentul cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi abonamentul numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a-l revinde sau utiliza pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice către terţi, cu sau fără plată, inclusiv de a prelua apeluri/mesaje scrise iniţiate în alte reţele şi direcţiona aceste apeluri/mesaje scrise către alţi clienţi din reţeaua Orange Moldova sau reţele terţe. De asemenea, Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a transfera (redirecţiona) apelurile/mesajele scrise iniţiate în reţeaua Orange Moldova către alte reţele, (6) cu scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (loterii, etc.) oferite în reţele terţe din Republica Moldova sau alte ţări, (6) cu scopul de a genera trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele, în dauna Orange Moldova, (8) pentru a testa echipamente, (9) pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali, (10) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (11) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. În cazul abonamentelor ce oferă apeluri naționale nelimitate, prin „folosire abuzivă a abonamentului” se înțelege, de asemenea, printre altele, (i) efectuarea de apeluri naționale nelimitate către mai mult de 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare, şi/sau (ii) efectuarea, în cursul unei perioade de facturare, de apeluri naționale nelimitate în volum ce depășește de cel puțin două ori volumul apelurilor primite în aceeași perioadă.

2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să suspende serviciul, total sau parţial, (2) să rezilieze contractul încheiat cu clientul, total sau parţial, (3) să recupereze daunele cauzate de client, şi/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS naţionale nelimitate.

3. Clienţii subscrişi la abonament/opţiune ce oferă SMS naţionale nelimitate pot expedia SMS naţionale nelimitat la cel mult 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare. SMS naţionale expediate dupa depăşirea acestui volum vor fi taxate la tarif standard conform listei de preţuri Orange Abonament.

Coeficienți de taxare din minute

   cantitate de secunde
GO 90 un SMS national = 30 secunde
GO 90 un SMS international = 4 minute 16 secunde
GO 90 un MMS national = 4 minute
GO 90 un MMS international = 20 minute
GO 90 1 minut International Zona 1 = 15 minute
GO 90 1 minut International Zona 2 = 20 minute
GO 90 1 minut International Zona 3 = 15 minute
GO 90 1 minut International Zona 4 = 15 minute
GO 90 1 minut International Zona 5 = 20 minute
GO 90 1 minut International Zona 6 = 22 minute 14 secunde
GO 90 1 minut International Zona 7 = 33 minute 20 secunde
GO 90 1 minut International Zona 8 = 97 minute 20 secunde
GO 90 1 minut Transnistria = 10 minute
Top 130 un SMS national = 30 secunde
Top 130 un SMS international = 4 minute 16 secunde
Top 130 un MMS national = 4 minute
Top 130 un MMS international = 20 minute
Top 130 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Top 130 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Top 130 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Top 130 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Top 130 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Top 130 1 minut International Zona 6 = 34 minute 37 secunde
Top 130 1 minut International Zona 7 = 51 minute 56 secunde
Top 130 1 minut International Zona 8 = 151 minute 37 secunde
Top 130 1 minut Transnistria = 10 minute
Top 170 un SMS national = 30 secunde
Top 170 un SMS international = 4 minute 16 secunde
Top 170 un MMS national = 4 minute
Top 170 un MMS international = 20 minute
Top 170 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Top 170 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Top 170 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Top 170 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Top 170 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Top 170 1 minut International Zona 6 = 44 minute 8 secunde
Top 170 1 minut International Zona 7 = 66 minute 11 secunde
Top 170 1 minut International Zona 8 = 193 minute 15 secunde
Top 170 1 minut Transnistria = 14 minute
Top 190 un SMS national = 30 secunde
Top 190 un SMS international = 4 minute 16 secunde
Top 190 un MMS national = 4 minute
Top 190 un MMS international = 20 minute
Top 190 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Top 190 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Top 190 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Top 190 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Top 190 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Top 190 1 minut International Zona 6 = 52 minute 38 secunde
Top 190 1 minut International Zona 7 = 78 minute 57 secunde
Top 190 1 minut International Zona 8 = 230 minute 32 secunde
Top 190 1 minut Transnistria = 14 minute
Top 270 un SMS national = 30 secunde
Top 270 un SMS international = 4 minute 16 secunde
Top 270 un MMS national = 4 minute
Top 270 un MMS international = 20 minute
Top 270 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Top 270 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Top 270 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Top 270 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Top 270 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Top 270 1 minut International Zona 6 = 52 minute 38 secunde
Top 270 1 minut International Zona 7 = 78 minute 57 secunde
Top 270 1 minut International Zona 8 = 230 minute 32 secunde
Top 270 1 minut Transnistria = 14 minute

Abonamente retrase

Nelimitat 160 160 Lei/lună
7GB +14GB* trafic Internet
Nelimitatapeluri în reţea
500 minuteapeluri naţionale
Nelimitat 180 180 Lei/lună
10GB +20GB*trafic Internet
Nelimitat apeluri în reţea
600 minute apeluri naţionale
Nelimitat 260 260 Lei/lună
Nelimitat trafic Internet apeluri naţionale apeluri în reţea
30 minute apeluri internationale
Nelimitat 400 400 Lei/lună
Nelimitat trafic Internet apeluri naţionale apeluri în reţea
100 minute apeluri internaționale
20 minute + 500 MB în Roaming
GO Business 55 55 Lei/lună
1GB trafic Internet
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
100 minute apeluri naţionale
Nelimitat CUG
GO 80 80 Lei/lună
2GB +4GB* trafic Internet
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
200 minute apeluri naţionale
Nelimitat CUG
GO 110 110 Lei/lună
4GB +8GB* trafic Internet
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
300 minute apeluri naţionale
Nelimitat CUG
Business Nelimitat 600600 Lei/luna
Nelimitat Trafic Internet Apeluri naţionale Apeluri în reţea
150 min. apeluri internaționale 1 GB în Roaming
Business Nelimitat 10001000 Lei/luna
Nelimitat Trafic Internet Apeluri naţionale Apeluri în reţea
200 min. apeluri internaționale 2 GB în Roaming
Business Nelimitat 15001500 Lei/luna
Nelimitat Trafic Internet Apeluri naţionale Apeluri în reţea
250 min. apeluri internaționale 3 GB în Roaming
Business Nelimitat 20002000 Lei/luna
Nelimitat Trafic Internet Apeluri naţionale Apeluri în reţea
250 min. apeluri internaționale 4 GB în Roaming
Abonament Business
 
Abonamentele Business 50-350 lei Detalii
Business 30 Detalii
Versiunea Desktop