Conectează Internet
pentru Business
și ai 6 luni gratuite
Abonamente Internet prin fibră optică
Recomandat pentru 1-4 utilizatori
Fiber Pro 400
20 Mbps
acces resurse internaționale
100 Mbps
acces resurse naționale
3 luni gratuit la conectare*
1 IP adresa statică
gratuit
Echipament
Wi-Fi 5
TP-Link
400 lei lunar
Recomandat pentru 5-9 utilizatori
Fiber Pro 500
40 Mbps
acces resurse internaționale
100 Mbps
acces resurse naționale
6 luni gratuit la conectare*
1 IP adresa statică
gratuit
Echipament
Wi-Fi 5
Mikrotik
500 lei lunar
Recomandat pentru 10+ utilizatori
Fiber Pro 900
100 Mbps
acces resurse internaționale
100 Mbps
acces resurse naționale
9 luni gratuit la conectare*
1 IP adresa statică
gratuit
Internet Fix Garantat
serviciu inclus
Echipament
Wi-Fi 5
+
4G BackUp
Mikrotik
900 lei lunar
Ai nevoie de viteză mai mare?
Pentru oferte dedicate și abonamente speciale potrivite afacerii tale sună 700 sau
Comandă acum

Vezi detalii despre ofertă

  1. Abonamentele Fiber Pro sunt disponibile consumatorilor, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni sau 36 luni în cazul abonamentului Fiber Pro 900.
  2. Pentru o conectare nouă beneficiaţi de 3/6/9 luni gratuite, în dependenţă de tipul de abonament selectat. Oferta este valabilă până pe 30 iunie 2023
  3. Dacă, în perioada de valabilitate a ofertei, clientul reziliază contractul şi semnează unul nou la aceeaşi adresă, atunci acesta nu beneficiază de ofertă.
  4. La schimb de abonament oferta se anulează irevocalbil
  5. Pentru afacerile mari, pot fi activate abonamentele speciale Internet Pro 2500, Internet Pro 3500; Internet Pro 5500, Internet Pro 10000. Pentru a activa un abonament potrivit si dedicat afacerii tale Solicită apel

    Vitezele indicate reprezintă vitezele maxime de download, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat la punctul terminal al reţelei. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanţa echipamentului terminal şi/sau dispozitivului utilizat de Client.

  6. La conectare, abonamentele Fiber Pro includ 1 IP adresă statică, gratuit. Poţi beneficia de mai multe IP adrese statice activând una din opțiuni: 1 adresa IPv4 - 200 lei, 2-5 adrese IPv4 – 1000 lei, 6-13 adrese IPv4 – 2600 lei, 14-29 adrese IPv4 – 5800 lei.
  7. CyberShield este un serviciu gratuit, integrat în abonamentul Internet prin fibră, care are ca scop protejarea clienților împotriva furtului datelor personale sau preluarea controlului asupra dispozitivelor în urma infectării acestora cu soft malițios.

Serviciul
Internet Backup
100 lei lunar

Calamităţile naturale şi avariile locale ale reţelei pot provoca întreruperi ale conexiunii la Internet fix. În astfel de cazuri traficul va fi rutat automat pe conexiunea de backup prin 4G, în maxim 40 de secunde, cu păstrarea adresei IP

Detalii aici
Serviciul
Business Wi-Fi
100 lei lunar

Având Internet pentru oficiu de la Orange, poți crește aria de acoperire a modemului cu opțiunea Business Wi-Fi. Soluția este perfectă dacă vrei să oferi acces gratuit la Wi-Fi angajaților și clienților în oficii, la terasă, în sala de sport sau în restaurant.

Conectează-te acum şi primeşti
Internet fix garantat cu o conexiune backup prin 4G inclus*
Cybershield pentru protejarea împotriva furtului de date personale
Cadou până la 3000 lei pentru dispozitive*
Conectare gratuită şi echipament Wi-Fi 5 inclus
Versiunea Desktop