Orange - partener de încredere
în transformarea digitală a afacerii tale
#Orange Business
SMS Marketing
promovează-ți afacerea
Comandă acum
Comunică cu clienţii tăi prin mesaje SMS direct pe telefonul mobil

Îţi punem la dispoziţie cele mai puternice şi avantajoase instrumente de SMS Marketing, care te vor ajuta să-ţi creşti vânzările, să-ţi fidelizezi clienţii şi să creşti notorietatea mărcii tale.

Publicitatea prin SMS este un mod foarte eficient de promovare pentru afacerea ta.

Având mai multe avantaje - rapiditate, costuri mici şi comoditate, publicitatea prin SMS este potrivita atât pentru campanii spontane, cât şi pentru completarea eforturilor de marketing efectuate pe alte căi.

Nici un alt canal de comunicare nu oferă o transmisie atât de rapidă şi o confirmare atât de precisă a numărului de livrări către clienţi.

Impact imediat

Campaniile SMS pot fi utilizate in diferite scopuri: anunţul despre produse noi, reduceri, oferte speciale de o zi, deschideri de magazine, concursuri, evenimente etc.

Datorită faptului că mesajele SMS ajung practic imediat la destinatari, poţi utiliza publicitatea prin SMS şi pentru anumite scopuri urgente. De exemplu, atragerea clienţilor în magazinul tău în zilele cu vânzări scăzute sau pentru lichidarea stocului.


Flexibilitate

O campanie publicitară prin SMS poate fi iniţiată în câteva minute, iar timpul scurt de expediere face ca aceasta să aibă un impact imediat pe piaţă. Un simplu mesaj, bine formulat, poate trezi interesul clienţilor instantaneu.


Direct la ţintă

Deoarece clienţii tăi au acceptat să primească mesaje promoţionale, ştii sigur că au un adevărat interes pentru serviciile şi produsele tale. Ei îţi cer să le oferi promoţii, să le dai un motiv pentru a cumpăra imediat.


Costuri eficiente

Faţă de alte metode, publicitatea prin SMS are cea mai mare rată de răspuns de pe piaţă. Costul este mult mai scăzut faţă de publicitatea TV, radio şi ziare, chiar şi faţă de pliantele distribuite prin cutiile poştale. În plus, timpul în care mesajul ajunge este esenţial şi nu se compară cu nici o alta metodă.


Personalizare expeditor

Numele expeditorului este primul lucru pe care îl observă destinatarii şi care îi determină să citească sau nu mesajul SMS. Mesajele expediate prin intermediul serviciului nostru ajung pe telefoanele mobile având numele companiei în câmpul expeditor, asigurându-ţi astfel cea mai bună rată de citire.

Partenerii noştri autorizaţi

Vrei să beneficiezi de serviciul SMS Notificare sau SMS Publicitate?

Solicită apel sau contactează personal oricare dintre partenerii noştri autorizaţi, care vor organiza întregul proces, pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate.

IntelectSoft

 022 835312  

Compania IntelectSoft și-a început activitatea pe piața Republicii Moldova în anul 2008. Și este formată dintr-o echipă de profesioniști cu mulți ani de experiență.

Intelectsoft vine cu misiunea de a oferi cheile succesului tuturor campaniilor de marketing datorită mesajelor eficiente și de impact.

ROCK SOFT SRL

Compania Rock Soft, prin intermediul paginii SMS.md oferă posibilitatea expedierii SMS pentru compania dvs. Înregistrându-vă “Cabinetul personal”, puteţi descărca agende, introduce numele expeditorului şi veţi beneficia de statistici online. De asemenea, puteţi seta conexiunea cu serviciile dvs pentru expediaerea automata a mesajelor.

INTERMOBCOM SRL

 069542459   069160057

Compania INTERMOBCOM, fondată în 2003, prestează servicii de SMS sending și IVR în Republica Moldova. Calitatea şi eficienţa serviciilor constituie prioritatea numărul 1 a echipei, la fel ca și orientarea pe rezultatele fiecărui client.

Compania este înregistrată ca Operator de Date cu caracter personal în cadrul sistemului de evidenţă cu nr. 0001353 – 003 la Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal.

PROCONTEXT SRL

 069501616     022 815700

Grupul de companii CONTEXT este un integrator internațional de sistem, ce activează în Moldova din anul 2005. Prestează servicii SMS (promo, voting, concursuri), IVR, agregare a serviciilor internaționale pentru abonații din Moldova (social media, portaluri de joc), servicii digitale și de call centru profesional.

EMOTION TRADING SRL

 079900094    022 885817

Agregator şi furnizor de conținut și servicii, ce activează în domeniul SMS Marketing pe piața din Republica Moldova începând cu anul 2005. Standardele de lucru cu partenerii și clienții implică viteză maximă de interacțiune, cât şi calitate garantată. Se axează pe maximizarea veniturilor și a cooperării pe termen lung prin crearea celor mai bune condiții pentru clienții săi.

Devino Telecom SRL

Devino Telecom este un dezvoltator internațional de platforme cloud pentru eficientizarea comunicării afacerilor de orice dimensiune și profil de activitate cu publicul său global. Este un reprezentant asociat al uniunii globale a industriei GSM Association.

Compania internațională a fost fondată în 2005 și ajută zilnic mii de companii să atragă în mod eficient clienții noi, dar și să păstreze legătura cu cei actuali. Devino Telecom optimizează și simplifică experiența utilizatorului și ajută la atingerea celor mai ambițioase obiective de afaceri oriunde în lume.

Devino partener

Agentul economic care doreşte să devină Integrator, va adresa către Orange o cerere scrisă conform modelului afişat aici. Orange Moldova va aplica prezenta procedură, care detaliază criteriile de selectare a agenţilor economici în vederea prestării serviciilor SMS Notificare şi Orange Publicitate, prin încheierea cu Orange Moldova a unui contract de colaborare, bazat pe modelul de revânzare sau pe modelul de agenţie.