Orange angajatorul digital și uman

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, cu peste 252 de milioane de clienți pe 5 continente. Avem misiunea de a oferi fiecărui client ceea ce este esenţial pentru el, prin crearea  serviciilor care îi permit să se bucure din plin de o experienţă incomparabilă. Angajații Orange sunt principalii actori în acest proiect ambițios.

Olga Surugiu

Preşedinte şi Director Executiv

“Pentru clienții noștri, voi, angajaţii sunteți imaginea și vocea Orange, cei care lucrați zilnic la îmbunătățirea rețelelor și serviciilor noastre și sprijiniți toate activitățile noastre. Din acest motiv mi-am dorit ca Grupul să își ia un angajament printr-o promisiune simplă și puternică, indiferent de țara sau entitatea în care sunteți prezenți.

Aceasta este promisiunea companiei Orange ca angajator digital și uman, prin care fiecare dintre voi vă puteți simți pe deplin dedicați proiectului nostru comun. Această promisiune presupune să ne bazăm pe digitalizare pentru a accelera dezvoltarea angajaților noștri în aceeași măsură ca în cazul clienților. Înseamnă să vă oferim condiții de lucru adaptate la viața și nevoile cotidiene. Înseamnă să vă ajutăm să vă dezvoltați și astfel să contribuiți pe deplin la reușitele Grupului.

La baza promisiunii noastre de angajator stau trei priorități:

  • asigurarea competenţelor-cheie pentru viitor
  • dezvoltarea agilităţii în cadrul activităţilor profesionale
  • încurajarea implicării fiecărui angajat .”