În familie dăruim îmbrățișări.
Și ceva mai mult
Transferă gigabaiți pe numerele tale din Orange Family
prin aplicația My Orange
Află cum transferi GB
Cu oferta Orange Family ai mai multe beneficii pentru întreaga familie

Bucurați-vă împreună de beneficiile ofertei – treci pe contul tău toate numerele din familie. Ca să activezi oferta Orange Family e necesar să ai minim 2 abonamente mobile voce pe același cont.

Ce beneficii ai cu
Orange Family
Transferi gigabaiți
pe numerele din familie

În familie dăruim îmbrățișări când împărțim ce avem mai bun – bucuriile, micile succese, dar și cele mari.

Acum, cu oferta Orange Family, mai poți împărți ceva. Poți dărui membrilor familiei gigabaiți din abonamentul tău mobil. În fiecare lună de facturare poți transfera gratuit Internet pe numerele din contul tău Orange Family, minim 1 GB și maxim tot traficul din Abonament, însă nu mai mult de 30 GB.

Cum transferi GB
în Orange Family
3. Selectează numărul şi câți GB vrei să transferi
(My Orange începând cu v. 6.4)
Primești de 2 ori mai mult Internet pe fiecare număr

Când ai mai mult Internet, nu mai oprești datele mobile ca să economisești.

Fie că ai 2 numere pe cont sau 10, din momentul când activezi oferta Orange Family, fiecare abonament eligibil primește gratuit de două ori mai mult trafic Internet în abonament, în fiecare lună.

Suni gratuit și nelimitat
numerele din familie

În familie vorbim mereu, când vrem să împărtășim veștile bune, când oferim suport și când avem nevoie de un sfat. Așa e în familie. Iar când suntem departe unii de alții, apelurile devin și mai lungi.

Din momentul în care activezi oferta Orange Family pentru membrii familiei tale, apelurile între voi devin gratuite și nelimitate.

Conectezi Abonamentele
Junior și Senior

Fiecare membru al familiei are necesitățile sale de comunicare, iar Orange vine cu abonamente speciale pentru mici și mari.

Abonamentul Junior oferă copilului tău minute și trafic Internet, fără plăți suplimentare. El va utiliza Internetul în voie, pentru că după consumarea traficului inclus în abonament, viteza scade, iar navigarea la viteză mică este absolut gratuită.

Abonament Junior 80
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
100 minute
naționale
3 GB  
+ 3 GB
    cu Family
80 lei lunar

Abonamentul Senior este dedicat bunicilor și părinților tăi și le oferă bucuria de a comunica liber cu toți cei dragi. Abonamentul este disponibil cu prezentarea legitimației de pensionar și poate fi conectat atât în cadrul ofertei Orange Family, cât și separat.

Abonament Senior 70
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
300 minute
naționale
2 GB  
+ 2 GB
    cu Family
70 lei lunar
Activează acum Orange Family

Pentru a activa Orange Family pentru numerele din familia ta e necesar ca toate abonamentele să fie pe un singur cont și cel puțin un abonament cu plata lunară de la 130 lei. Pentru aceasta, sună la 797 sau vino împreună cu membrii familiei în orice magazin Orange.

Dacă ai deja numerele pe un singur cont, activează Orange Family

din aplicația My Orange
cu ajutorul lui
prin apel la 797
în orice magazin Orange

Condițiile de utilizare a ofertei Orange Family

Oferta Orange Family poate fi activată și utilizată numai de persoane fizice (consumatori) care dețin cel puțin 2 Abonamente voce mobil active pe același cont Orange, dintre care cel puțin unul cu o plată lunară de minim 130 lei.

Activând oferta Orange Family, titularul contului Orange poate alege maxim 10 numere voce mobil din cont, care vor beneficia de avantajele acestei oferte.

Numerele care au activat planul tarifar Fluture și opțiunea Club nu pot beneficia de oferta Orange Family.

Dacă suma datorată de titularul contului nu este achitată integral în termen, serviciile se suspendă pentru toate numerele incluse în cont.

Dacă numărul Abonamentelor voce mobil active deținute pe contul Orange scade sub 2 sau dacă pe cont nu a mai rămas niciun Abonament voce mobil activ cu o plată lunară de minim 130 lei (inclusiv ca urmare a suspendării abonamentului), oferta Orange Family se dezactivează automat din următoarea zi de facturare.

Apeluri gratuite nelimitat în familie

Apelurile efectuate între numerele din același cont care fac obiectul ofertei Orange Family sunt gratuite, cu excepția apelurilor efectuate în Roaming, care se taxează conform tarifelor aplicate în Roaming.

De două ori mai mult Internet pentru fiecare membru al familiei

Numerele din același cont care fac obiectul ofertei Orange Family și care au activat unul din planurile tarifare Start, Max, TOP, GO, Junior și Senior beneficiază de dublu trafic Internet inclus în abonament.

Transfer gigabaiți cu Orange Family

Numerele cu o plată lunară de minim 130 lei care fac obiectul ofertei Orange Family pot transfera traficul Internet neutilizat din abonament (nu și pe cel din opțiuni sau bonusuri) către unul sau mai multe numere voce mobil din același cont care fac obiectul acestei oferte.

Transferul poate fi efectuat prin aplicația My Orange şi prin Chatbot , cu condiția că atât numărul de la care se efectuează transferul, cât și numărul destinatar au serviciul activ. Excepție: numărul destinatar care are serviciul Internet suspendat ca urmare a epuizării traficului Internet din abonament poate primi asemenea transfer.

Volumul traficului Internet ce poate fi transferat este de minim 1 GB și maxim 30GB per perioadă de facturare (în limitele traficului alocat și neutilizat din abonament). Traficul poate fi transferat prin unul sau mai multe transferuri de minim 1 GB. Volumul traficului transferat trebuie să fie divizibil la 1 GB (nu pot fi transferate fracții de GB). Volumul traficului pe care un număr îl poate primi prin transfer nu este limitat. Transferul efectuat este ireversibil.

Traficul primit prin transfer poate fi utilizat până la expirarea perioadei de facturare în care a fost primit, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. Traficul primit prin transfer nu poate fi utilizat în Roaming.

Transfer gigabaiți cu Orange Family este disponibil până pe 31.12.2024

Condițiile de utilizare a abonamentelor Senior și Junior

Planul tarifar Senior poate fi activat numai la prezentarea Buletinului de identitate și a Legitimației de Pensionar (maxim un abonament per legitimație), indiferent dacă numărul are activată oferta Orange Family sau nu.

Planul tarifar Junior poate fi activat și utilizat la un număr numai dacă acesta face obiectul ofertei Orange Family. La dezactivarea ofertei Orange Family, în următoarea zi de facturare planul tarifar Junior se înlocuiește automat cu planul tarifar Start 100. Excepție: pentru utilizatorii care au achitat plata lunară pentru abonamentul respectiv în avans în cadrul programului Recompensa, înlocuirea abonamentului se va produce la încheierea perioadei pentru care a fost achitat avansul.

După consumarea minutelor naționale incluse în Abonamentul Junior sau Senior, prețul pentru un minut național, inclusiv în Roaming în România, este de 1.7 lei/min.

După consumarea traficului Internet inclus în abonamentul Junior, navigarea pe Internet este gratuită cu viteză redusă de până la 256 Kbps pentru download și până la 128 Kbps pentru upload. Pentru abonamentul Senior, prețul traficului Internet extra abonament constituie 12 lei pentru 100 MB.

Minutele și traficul Internet din Abonamentul Junior sau Senior, neutilizate în cursul perioadei de facturare, nu se transferă pe următoarea perioadă de facturare și se anulează.

Accesul la apeluri internaționale, servicii și opțiuni adiționale pentru abonamentul Junior se activează numai la solicitarea titularului contului. Excepție: Utilizatorii abonamentului Junior pot activa opțiunile promoționale "1GB pe o zi" și "Nelimitat pe 1 zi" prin *888# și opțiunea “2 GB trafic Internet pe o zi”, “5 GB pe 10 zile” și “60 minute naționale pe 10 zile” prin aplicația My Orange.

Coeficienți de taxare din minute

    cantitate de secunde
Senior 70 un SMS national = 30 secunde
Senior 70 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Senior 70 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Senior 70 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Senior 70 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Senior 70 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Senior 70 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Senior 70 1 minut International Zona 6 = 33 minute 20 secunde
Senior 70 1 minut International Zona 7 = 50 minute
Senior 70 1 minut International Zona 8 = 146 minute
Senior 70 1 minut regiunea Transnistreană = 8 minute 18 secunde
Junior 80 un SMS national = 30 secunde
Junior 80 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Junior 80 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Junior 80 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Junior 80 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Junior 80 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Junior 80 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Junior 80 1 minut International Zona 6 = 14 minute 18 secunde
Junior 80 1 minut International Zona 7 = 21 minute 26 secunde
Junior 80 1 minut International Zona 8 = 62 minute 35 secunde
Junior 80 1 minut regiunea Transnistreană = 13 minute 09 secunde

Abonamente retrase din oferta comercială

Abonament Junior 70
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
100 minute
naționale
2 GB  
+ 2 GB
    cu Family
70 lei lunar
Abonament Senior 60
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
200 minute
naționale
1 GB  
+ 1 GB
    cu Family
60 lei lunar

Coeficienți de taxare din minute

    cantitate de secunde
Senior 60 un SMS national = 30 secunde
Senior 60 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Senior 60 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Senior 60 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Senior 60 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Senior 60 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Senior 60 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Senior 60 1 minut International Zona 6 = 33 minute 20 secunde
Senior 60 1 minut International Zona 7 = 50 minute
Senior 60 1 minut International Zona 8 = 146 minute
Senior 60 1 minut regiunea Transnistreană = 8 minute 18 secunde
Junior 70 un SMS national = 30 secunde
Junior 70 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Junior 70 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Junior 70 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Junior 70 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Junior 70 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Junior 70 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Junior 70 1 minut International Zona 6 = 14 minute 18 secunde
Junior 70 1 minut International Zona 7 = 21 minute 26 secunde
Junior 70 1 minut International Zona 8 = 62 minute 35 secunde
Junior 70 1 minut regiunea Transnistreană = 13 minute 09 secunde
Junior 60
Apeluri în rețea
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
Apeluri naţion.
100 minute
Trafic Internet
1 GB + 1 GB bonus
Preț
60 lei
Junior 50 lei Junior 90 lei
Apeluri gratuite şi nelimitate în Familie
 • 300 minute cu 3 Numere Favorite
 • 80 minute naţionale
 • 100 SMS naţionale
 • 200 MB + 200 MB
 • Nelimitat cu 3 Numere Favorite
 • 150 minute naţionale
 • 250 SMS naţionale
 • 500 MB + 500 MB

Orange Moldova aduce la cunoștință că la 23.11.2023 abonamentele Junior 70 se retrag definitiv din oferta sa comercială și nu vor mai putea fi utilizate de clienți. Abonamentele Junior 70 deținute de clienți la această dată vor fi înlocuite, în ziua de facturare a clientului, cu abonamentul Junior 80 din oferta comercială curentă a Orange Moldova.

Orange Moldova aduce la cunoștință că la 23.11.2023 abonamentele Junior 70 se retrag definitiv din oferta sa comercială și nu vor mai putea fi utilizate de clienți. Abonamentele Junior 70 deținute de clienți la această dată vor fi înlocuite, în ziua de facturare a clientului, cu abonamentul Junior 80 din oferta comercială curentă a Orange Moldova.  

Condițiile abonamentului Junior 80 (inclusiv plata lunară, minutele și traficul Internet incluse în abonament) sunt afișate pe aici. Minutele incluse vor putea fi utilizate, de asemenea, pentru expedierea de SMS naționale, conform coeficienților publicați aici.

De remarcat că noul abonament oferă un volum semnificativ mai mare de trafic Internet inclus în abonament. Astfel, dacă clientul beneficiază de bonus lunar sub formă de trafic Internet sau minute naționale gratuite pe termen nelimitat, acesta va fi anulat din aceeași dată.

Totodată, se aplică următoarele excepții:

 1. Schimbarea menționată nu se aplică clienților care, până la înlocuirea abonamentului, au solicitat transferul la un alt tip de abonament din oferta comercială curentă a Orange Moldova;
 2. Pentru clienții care au achitat plata lunară pentru abonamentul respectiv în avans în cadrul programului Recompensa, înlocuirea abonamentului se va produce din următoarea dată de facturare după încheierea perioadei pentru care a fost achitat avansul;
 3. Pentru clienții care și-au suspendat abonamentul, înlocuirea acestuia se va produce din următoarea dată de facturare peste 30 zile după încheierea perioadei de suspendare.

Clienții care nu sunt de acord cu această schimbare au dreptul de a rezolvi contractul pentru abonamentele înlocuite, fără penalizări, prin notificare scrisă, transmisă către Orange Moldova până la data înlocuirii acestora. În caz contrar, se va considera că au acceptat modificarea respectivă.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul 777 de la orice număr mobil Orange sau în magazinele Orange (lista magazinelor, adresele și programul de funcționare ale acestora le găsiți aici).