ONT Huawei HG8247W5
Internet prin fibră optică cu viteză de până la 1 Gbps prin cablu și până la 500 Mbps prin Wi-Fi, pentru cea mai bună experiență de navigare pe Internet.
Detalii
ONT Huawei HG8145V5
Internet prin fibră optică cu viteză de până la 1 Gbps prin cablu și până la 300 Mbps prin Wi-Fi.
Detalii
TV Box HD
Vezi lumea în HD.
Detalii
Modul CI+
O singură telecomandă, fără alte echipamente.
Detalii

Modeme oferite la conectarea Internetului prin cablu

Modem Siligence TCG300
Internet prin Wi-Fi până la 300 Mbps pentru toate dispozitivele inteligente din casa ta.
Detalii
Modem Compal CH6643
Conexiune stabilă cu viteză de până la 100 Mbps.
Detalii
Detalii adiționale

În practică, calitatea semnalului Wi-Fi și viteza de acces la internet sunt influenţate de distanţa dintre dispozitivele conectate si modem, de existenţa unor obstacole între acestea, de numărul de dispozitive conectate simultan la modem, de caracteristicile dispozitivului utilizat dar și de influența altor rețele Wi-Fi în cadrul locuinței Dvs. Astfel, pentru a atinge vitezele maxime de acces la Internet prin Wi-Fi, e nevoie de întrunirea mai multor condiții, cum ar fi: micșorarea distanței între dispozitiv si modem, utilizarea dispozitivelor ce susţin standardul Wi-Fi 5 (IEEE 802.11ac), cât și lipsa interferențelor radio în incinta locuinței.

Pentru a fi siguri că puteți beneficia de funcționalitatea modulului CI+, vă rugăm să verificați dacă televizorul Dvs. este compatibil cu standardul CI+ v1.3. Pentru mai multe detalii consultați Ghidul utilizatorului al televizorului Dvs.

La conectarea Orange Internet + TV Acasă sau Internet Acasă cu viteza nominală de până la 1 Gbps se oferă ONT Huawei HG8247W5, iar la viteza Internet de 300 Mbps se va oferi ONT Huawei HG8145V5.

Vezi tot ce vrei şi acasă
Cel mai bun şi variat conţinut TV: știri, sport, desene animate, muzică,filme de box office, documentare şi seriale de top.
Vezi grila TV
Versiunea Desktop