06.06.2019

2x..4x..5x mai mult net în Roaming

Te-ai obișnuit să fii mereu online, fie că faci scroll pe Instagram sau Facebook, citești noutăți sau vorbești pe chat cu prietenii. Acum, să ai Internet când ești în Roaming nu mai este un lux. Este o soluție inteligentă și ieftină care îți asigură confortul într-o țară străină.

Scapă de goana după reţelele Wi-Fi gratuite cu opţiunile Internet în Roaming de la Orange, care acum sunt mai avantajoase ca niciodată.

Activează opțiunile Internet Roaming cu 60 de lei

Din 6 iunie 2019, traficul Internet inclus în opțiunile Internet Roaming crește semnificativ. Călătorește cu plăcere, activează opțiunile Internet Roaming, care acum includ până la de 5 ori mai mult trafic Internet, la același preț.

Opțiunea Trafic inclus existent Trafic inclus NOU Preț
Internet în România 150 MB 300 MB 60 lei
Internet Roaming Europe & USA 50 MB 200 MB 60 lei
Internet Roaming World 20 MB 100 MB 60 lei

Activează cea mai potrivită opţiune pentru destinaţia ta de vacanţă – formează *100*313#

Imediat după ce traficul Internet inclus în opțiune se consumă, o nouă opțiune se activează automat, pentru a-ți asigura o navigare fără impedimente sau surprize neplăcute.

Din 10 iulie, Slovenia și Islanda au fost excluse din opțiunea Internet Roaming Europa și SUA, dar rămân în opțiunea Internet Roaming World, care se completează chiar de azi cu alte 2 țări – India și Irak.

Şi pentru toţi la Prepay, opţiunea Internet Mobil în Roaming se modifică şi va include 100MB faţă de 20MB cât era anterior, la acelaşi preţ – 60 lei. În plus, am extins cu alte 14 ţări lista destinaţiilor unde poate fi folosită opţiunea Internet Mobil în Roaming. Detalii aici.

Ce poți face când ai Internet pe mobil în călătorii

Cu Internet în Roaming te simți mai sigur într-o ţară străină, pentru că ai acces la o mulțime de resurse online.

  • Folosește aplicațiile Google Maps, Waze, maps.me etc. pentru a determina locul exact unde te afli, dar și pentru a ajunge mai ușor şi mai rapid la destinație.
  • Dacă te deplasezi cu transportul public, există aplicații mobile care te ghidează până la stație, îți indică prețul călătoriei și câte stații ai de parcurs până la destinație.
  • Având Internet, poți comanda și achita cu cardul serviciile de taxi sau soluții alternative, gen Uber.
  • Cu Internet în Roaming, poți folosi aplicații de traducere, ca să discuți cu localnicii sau să traduci un cuvânt neclar.
  • Plus, poți face tot ce făceai și acasă – verifica email, discuta pe chat, citi noutăți sau naviga pe site-urile preferate.

Îți dorim vacanță plăcută, oriunde ai merge vara asta!

Versiunea Desktop