20.08.2019
Acasă ești surprins din plin
Internet
+
+
TV Acasă
+
+
Mobil

Toate la doar 155 lei

primele 12 luni

Acasă ești surprins din plin cu noile oferte generoase de la Orange, cu LOVE

Exact înainte de începutul noului an de studii, Orange vine cu noi oferte pentru clienții săi.

Din 20 august 2019, clienții Orange Abonament care se conectează la serviciile Internet + TV Acasă de la Orange vor plăti doar jumătate de preț timp de 12 luni. În plus, pe lângă reducerea de 50% la serviciile fixe, ai și o reducere de 50% la Abonamentul mobil.

Doar 155 lei pentru toate cele trei servicii

Alege serviciile fixe de Internet + TV Acasă, combină cu abonamentul tău mobil și plătești doar jumătate de preţ timp de 12 luni. Spre exemplu, conectează Internet + TV Acasă de 200 Mbps cu un abonament mobil GO 110 şi plăteşti doar 155 de lei lunar pentru tot, timp de un an întreg Ce primești în schimb? Viteză Internet de 200 Mbps, 150 de canale TV, dintre care 26 în format HD, 300 minute naționale pe mobil și dublu trafic Internet, adică 8 GB.

Poți combina orice abonament mobil de la 110 lei cu unul dintre cele două abonamente Internet + TV Acasă eligibile, de 200 Mbps, respectiv, 300 Mbps și vei plăti doar jumătate pentru fiecare dintre ele timp de un an.

Mai mult, te bucuri din plin de avantajele serviciilor fixe de la Orange:

  • Conectare gratuită şi instalare rapidă
  • Modem avansat Wi-Fi 5, ce asigură o viteză de 300 Mbps și navigare super-rapidă de pe toate dispozitivele inteligente din casă
  • Serviciu TV gratuit pe al doilea televizor
  • 5 canale exclusive HBO şi Cinemax

Cu modul CI+ ai o singură telecomandă, fără alte echipamente.

Cea mai bună ofertă în rate – televizor cu doar 100 lei lunar

Dacă nu ai un televizor compatibil cu modulul CI+, îl poți lua de la Orange cu cel mai bun preț în rate. Acum e cel mai potrivit moment să ai un televizor nou în bucătărie sau în camera copiilor. Oferta este valabilă pentru toți clienții LOVE.

Televizorul Allview are diagonala de 81 cm și costă doar 100 lei lunar, pe 24 luni, cu o garanție de doi ani. Îl poți lua cu credit 0% sau la prețul total de 2399 lei.

Televizor la Super preț
Detalii aici
Primul post TV 4K în Moldova, exclusiv în grila TV de la Orange

La fel, din 20 august am lărgit lista de posturi TV în fiecare abonament. Astfel, noua grilă completă conţine peste 180 de posturi TV, inclusiv 49 canale în format HD.

În premieră în Moldova, Orange include în grila sa TV primul canal în format 4K – Travel Mix. Acum, clienții serviciilor fixe de la Orange se pot bucura de calitate Ultra HD chiar la ei acasă, orice pachet de televiziune ar alege.

Canalul Travel Mix 4K este dedicat turismului, cu emisiunii realizate în şi despre România, precum şi despre alte destinații de interes general, la o calitate a imaginii care-ţi taie răsuflarea.

Peste 180 posturi TV digitale, inclusiv 49 în format HD şi un canal în format 4K
Detalii aici
Descoperă calitatea înaltă a serviciilor fixe de la Orange, conectează Internet + TV Acasă și ești răsplătit din plin.
Sună la 797  sau comandă apel aici