13.03.2019

Acasă te bucuri de Internet şi Televiziune la 150 lei lunar și ai cele mai tari filme și seriale marca HBO şi CINEMAX

Primăvara asta la Orange e despre Internet la viteze mari și cele mai tari show-uri televizate ale momentului – la tine acasă.

Ca să te bucuri de cea mai tare experiență, Orange lansează noul abonament de Internet şi Televiziune, care include internet cu viteza de până la 150 Mbps și 91 de canale, cu doar 150 lei lunar, pentru clienţii Orange Abonament (mobil voce) de la 50 lei.

De prețuri speciale au parte și cei care preferă pachete cu mai multe canale incluse sau o viteză mai mare a Internetului. Astfel, toţi clienţii Orange Abonament (mobil voce) de la 50 lei, care se vor conecta la abonamentele Internet + TV Acasă cu 141 canale şi Internet până la 150 Mbps, sau 171 canale şi Internet până la 300 Mbps, vor plăti doar 150 lei lunar timp de 12 luni.

Oferta este disponibilă pentru consumatorii casnici din aria de acoperire a reţelei fixe Orange, în perioada 12 martie - 31 mai 2019. Detalii aici.

Și asta nu e tot.

La Orange ai cel mai bun şi variat conţinut TV: știri, sport, desene animate, documentare, muzică, filme şi seriale de top.

Testează 5 canale HBO și CINEMAX până în toamnă

În premieră, în grila Orange ai parte de 5 canale HBO și CINEMAX, în format HD, dedicate filmelor şi serialelor de top, pe care le poți testa până în toamnă.

Oferta promoţională "HBO până în toamnă" poate fi activată în perioada 12 martie - 31 mai 2019, la conectare nouă cu unul dintre abonamentele primare "TV Acasă" sau "Internet + TV Acasă", ce includ 171 canale TV.

După perioada de testare, poți păstra canalele incluse în opțiunea "HBO HD" pentru o plată lunară de 60 de lei.

Cei care, în perioada promoției, optează pentru un pachet cu mai puține canale TV, precum şi clienţii existenţi, vor putea beneficia de o lună de testare gratuită a canalelor din opțiunea HBO HD. Detalii aici.

Descoperă ofertele promoționale "Internet + TV Acasă" de la Orange, sună la 797.

Versiunea Desktop