10.08.2021

Acum poți gestiona toate numerele din contul tău, direct din My Orange

My Orange, aplicația dedicată tuturor clienților Orange, se dezvoltă continuu și vine cu noi funcţionalităţi utile. La solicitarea utilizatorilor, am creat un mecanism prin care orice client cu mai multe numere pe cont, își poate gestiona singur abonamentele mobile și cele de servicii fixe.

Administrarea numerelor din My Orange este disponibilă acum doar în versiunea web pentru toți clienții Abonament care se loghează în my.orange.md prin Cont Orange.

Administrează toate abonamentele cu o singură logare

Marea schimbare este că acum poți administra Abonamentele din contul tău, fără a fi nevoie să te loghezi de pe fiecare număr în parte. Intri în contul tău și faci toate acțiunile pentru Întreaga familie. Asta te ajută să-ți gestionezi mai comod bugetul, dar și să ai o imagine de ansamblu asupra serviciilor tale Orange.

Pentru numerele mobile poți activa și dezactiva opțiuni cu Internet și minute, serviciul Roaming, bonusuri cadou sau alte servicii pentru fiecare membru al familiei. Poți schimba Numerele Favorite ale fiecăruia și chiar modifica Abonamentul.

Pentru numerele Internet Acum poți schimba Abonamentul, poți activa opțiuni și servicii. în cazul abonamentelor fixe de Internet și/sau TV Acasă asociate contului tău mobil, poți urmări facturile și plățile pentru ultimele 12 luni.

Adaugă un număr chiar de azi și economisește timpul cu My Orange

Pentru a putea administra abonamentele din contul tău, urmează instrucțiunile afișate în meniul „Toate numerele” din my.orange.md. După ce ai adăugat un număr în lista celor pe care le gestionezi, deținătorul va primi câte un SMS informativ de fiecare dată când vei efectua acțiuni pe acel număr, iar istoricul acestora poate fi vizualizat de ambii utilizatori în meniul Istoric acţiuni.

În orice moment deținătorul numărului pe care îl administrezi îți poate retrage dreptul de gestiune. Important de reținut e că numerele pe care nu le mai gestionezi, rămân în contul tău, conform contractelor semnate cu Orange.

Loghează-te în contul tău pe pagina my.orange.md, descoperă noile funcționalități și administrează-ți contul Orange simplu, sigur și rapid, în orice moment.

Mai multe detalii despre noile funcționalități vezi pe pagina dedicată https://www.orange.md/multiline

Acum poți gestiona toate numerele din contul tău, direct din my.orange.md

În plus, primești 10 GB bonus pentru 5 zile când îți creezi contul cu succes

Detalii aici