30.11.2018

Apeluri şi SMS internaționale către România pe 1 decembrie

Stimaţi clienţi,

La inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Orange Moldova a acceptat să ofere abonaților proprii posibilitatea utilizării gratuite, în cursul zilei de 1 decembrie 2018, a serviciului de apeluri şi SMS internaționale către România, precum şi a serviciilor de roaming în România în partea ce ţine de apeluri şi SMS primite din sau expediate spre Republica Moldova sau România. Această promoție nu se aplică apelurilor şi SMS spre numere Premium sau alte numere cu tarif special şi este oferită sub rezerva utilizării rezonabile.

Condiţiile ofertei

  1. Oferta este valabilă pe 1 decembrie 2018, în intervalul orelor 00:00:00-23:59:59.
  2. Oferta este valabilă pentru 1) apelurile şi/sau SMS iniţiate de clienţii Orange Moldova în reţeaua Orange Moldova şi destinate reţelelor din România şi 2) apelurile şi/sau SMS iniţiate de clienţii Orange Moldova în reţelele din România către reţelele din România şi/sau Republica Moldova, cu excepţia apelurilor şi/sau SMS către numerele Premium şi/sau alte numere telefonice cu tarif special.
  3. Oferta este valabilă numai dacă clientul o utilizează cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi oferta numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a o folosi în scopul prestării de servicii către terţi, cu sau fără plată, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (6) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. Prin „folosire abuzivă a ofertei” se înţelege, de asemenea, printre altele, efectuarea de apeluri către mai mult de 20 numere telefonice diferite şi/sau expedierea de SMS către mai mult de 20 numere telefonice diferite.

În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 3 de mai sus, Orange are dreptul să suspende serviciul, fără preaviz, precum şi să recupereze prejudiciul cauzat de client.

Versiunea Desktop