20.11.2018

#AprindeSărbătorile împreună cu Orange

Anul acesta, tu ești sursa de unde pornesc sărbătorile de iarnă.  Ele vin din lumina și energia pe care o purtăm fiecare în suflet.

Orange ți-a pregătit o listă de idei de cadouri pentru cât mai multe momente fericite alături de cei dragi.

Sărbătorile de iarnă sunt momente speciale, pline de LOVE. Alege pentru casa ta Internet și TV Acasă și privește până  la 171 canale TV, plus navighează pe Internet la viteza de 300  Mbps. La conectare, le ai absolut gratuit timp de 6 luni. În plus, te surprindem și cu super preț la televizorul LG Full HD, doar 3.599 lei sau 150 lei lunar, cu credit 0%.

O idee reușită de cadou este smartphone-ul  Huawei P20 Lite conceput pentru viață activă și fără compromisuri. Tot ce vezi pe ecranul lui mare de 5.8” este intens, vibrant și detaliat ceea ce permite să surprinzi momente cu cei dragi și să realizezi cele mai reușite selfie-uri. Acum el poate fi al tău cu o reducere semnificativă  -2.500 lei, cu preț nou de 3999 lei sau în rate, cu credit 0% și doar 165 lei lunar.

Propunerea noastră favorită este un smartphone Samsung. Acum ai la ofertă Galaxy J6. E cu Infinity Display și afișează imagini cu adevărat intense până la marginea dispozitivului. Poate fi al tău cu o reducere generoasă de 1200 lei și doar 125 lei lunar, cu credit 0%.

#AprindeSărbătorile cu mai multă comunicare. Descoperă noile Abonamente Orange care acum, pe lângă preferatele apelurile nelimitate, mai conțin și o cantitate mare-mare de trafic Internet. Descoperă ce oferă noile Abonamente.

#AprindeSărbătorile cu Orange PrePay și cântă de bucurie pentru că acum, la conectare, ai gratuit apeluri nelimitate în rețea și 1 GB trafic Internet, lunar, timp de 1 an.

Cu Orange aprinzi sărbătorile și pe net. Alege Internet Acum 4G sau 4G Acasă și primește până la 30 GB lunar gratuit timp de 2 ani. Mai mult, exclusiv la Orange, ai cel mai rapid modem Wi- Fi 4G care accelerează viteza netului tău până la 300 Mbps.

Află că în magazinele Orange poți găsi o gamă largă de idei de cadouri sau intră pe eshop.orange.md unde primești ce-ți place cu prețuri mai avantajoase, achitare în rate și livrare.

Versiunea Desktop