Cartela PrePay 29 lei
Asta da
Bonus la reîncărcare
Bonus la activare
10 GB + 250 minute
20.04.2021

Asta Da! Asta e noua cartelă PrePay

Orange a lansat cea mai avantajoasă cartelă Orange PrePay de până acum.

Noul pachet costă doar 29 lei și vine cu un mega-bonus la fiecare reîncărcare lunară, timp de 1 an, dar și cu un bonus unic la activare. Acum poți vorbi pe mobil ore întregi cu toate numerele din Moldova și poți naviga liber pe net, fără contract și fără griji.

Cadou de bun venit – cu noua cartelă PrePay

După ce alegi numărul și cumperi pachetul PrePay, e nevoie să activezi cartela SIM. Și vei fi plăcut surprins. La activarea noii cartele PrePay primești un bonus unic de bun venit – 10 GB și 250 de minute naționale, valabil 15 zile – exact cât trebuie ca să-ți anunți prietenii că ești în cea mai bună rețea 4G din Moldova.

Cu Orange PrePay primești mai mult la fiecare reîncărcare

Pentru că știm cât de mult ai nevoie de Internet, cu noua cartelă Orange PrePay primești un bonus lunar substanțial când reîncarci contul, chiar din prima lună.

Tu alegi. Ai 100 GB și 500 de minute naționale atunci când pui pe cont 100 lei și mai mult. Sau poți reîncărca de la 50 lei și vei primi 15 GB și 500 de minute naționale. Indiferent ce alegi, bonusul la reîncărcare este valabil pentru 15 zile din data alocării și se oferă o dată pe lună.

Cumpără noua cartelă Orange PrePay în magazinele Orange, la Oficiile Poștale, la chioșcuri și la benzinării.

Gestionează-ți numărul Orange independent, la orice oră, direct din telefon – descarcă gratuit aplicația My Orange sau intră pe my.orange.md și descoperă o nouă lume cu promoții, opțiuni, servicii personalizate și plăți comode online.

Versiunea Desktop