24.12.2020

Aventura de sărbători începe cu Pomul de Crăciun din a cincea dimensiune

În acest an te invităm la o plimbare în scuarul Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, unde am instalat cel mai deosebit brad de până acum. Acesta vine din cea de-a cincea dimensiune pentru a ne inspira pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Împreună cu partenerii de la Bis Concert invităm locuitorii şi oaspeţii capitalei să vină şi să savureze cel mai minunat pom de Crăciun, să facă poze cu cei dragi în zonele foto special amenajate.

Bradul digital are o înălţime de 12 metri şi este decorat cu peste 110 metri pătrați de ecrane LED. Animarea video şi jocul de culori sunt principalele elemente ce decorează cel mai creativ, atractiv, uimitor şi neobişnuit Pom de Crăciun din țară.

Acest brad este nu doar un simbol al sărbătorilor de iarnă, dar și un simbol al pasiunii pentru inovaţii. În fiecare an aducem bucuria sărbătorilor de iarnă organizând cele mai inspirate evenimente.

Deoarece ne dorim să construim o afacere sustenabilă şi să acţionăm cu mai multă responsabilitate faţă de mediul înconjurător, acest „pom” este o soluţie ecologică, cu un impact redus asupra mediului, dar care oferă emoții pozitive şi de neuitat pentru toţi vizitatorii.

Trăiește aventura sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi, simte spiritul şi magia acestora din 24 decembrie până pe 10 ianuarie în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieşu”.

Te îndemnăm să respecţi cu stricteţe regulile de siguranță recomandate pentru spațiile publice:

  1. Informează-te despre regulamentul publicat pe site-ul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale;
  2. Poartă masca de protecție în locurile publice;
  3. Păstrează distanța de cel puțin 1 metru față de cei din jur;
  4. Spală sau dezinfectează regulat mâinile cu soluții dezinfectante;
  5. Dacă nu te simțiți bine, rămâi acasă.
Sărbătorește în siguranţă
#sarbatoresteinsiguranta