06.06.2023

BBC FIRST, canalul TV premium de seriale britanice, este acum în grila Orange TV Acasă, cu subtitrări în română

Orange Moldova și BBC Studios anunță lansarea în Moldova a celui mai tare post TV care difuzează seriale britanice premium – BBC First. După BBC News, acesta este al doilea canal important din portofoliul BBC Studios în grila Orange. BBC First este inclus în abonamentul primar Fibră + TV Acasă și TV Acasă și este disponibil pentru toți clienții Orange începând din 6 iunie 2023.

BBC First va oferi telespectatorilor pasionați de drama britanică acces la producțiile originale, premium și cele mai iubite din Marea Britanie, cu o serie de artiști celebri și create de mari talente, cu diverse premii importante la activ. Noul canal britanic vine în Moldova cu povești de neuitat care te provoacă, te cuprind și te distrează. Îl găsești la numărul 65 în grilă.

De la thrillere la drame criminale, adaptări literare clasice și moderne, povești intrigante din viața reală și povești contemporane din viața de zi cu zi, BBC First are o gamă largă de drame extrem de captivante, în engleza britanică, subtitrate în limba română.

Începem vara cu Dracula. Sezonul I a început pe 4 iunie, dar primul episod poate fi privit în reluare (9 iunie, ora 22:00), iar premiera următoarelor va fi duminica la ora 22:00. Creatorii serialului Sherlock vin cu o nouă abordare a celui mai celebru vampir din toate timpurile. Trei episoade lungi ni-l prezintă pe Dracula, vampirul care a făcut ideea de Rău să devină sexy. În Transilvania, în anul 1897, contele însetat de sânge urzește planuri împotriva Londrei victoriene. Considerați că ați fost avertizați: morții pot călători foarte repede.

Continuăm cu Silent Witness, de marți 13 iunie, de la 22:00, sezonul 25 – un serial de investigații criminalistice care te va ține mereu în suspans.

O altă premieră începe pe 17 iunie – The Kettering Incident, este un thriller tensionant și captivant, un serial care se derulează în decorul insulei izolate Tasmania, un loc minunat de frumos de la capătul lumii, sub sclipirile stranii ale aurorei australe.

În următoarele luni, pe BBC First vom avea parte de mai multe premiere ale serialelor mult așteptate. În iulie vine serialul Smother S3, în septembrie – Sherwood și Life After Life, urmate de Outlaws și Somewhere Boy în toamna lui 2023.

Se anunță un sezon fierbinte și extrem de bun pe BBC First. Nu rata cele mai noi seriale și prestația actorilor britanici îndrăgiți în grila Orange TV Acasă.

Îți dorim vizionare plăcută!