5GB gratuit
pentru toți la PrePay și Abonament
23.03.2020

Bonus excepţional de 5 GB pe mobil pentru toți clienții Orange și 10 GB pentru cei cu Internet Acum 4G

În aceste zile, poate mai mult decât oricând, simțim nevoia de comunicare cu familia, colegii și prietenii. Și pentru că înțelegem cât de important e să păstrezi legătura cu oamenii dragi și să ai mereu acces la informație, primește un bonus excepțional de 5 GB trafic Internet mobil, absolut gratuit.

Bonusul excepțional se alocă tuturor clienților voce Orange, persoane fizice și juridice, așa că, fie că ești la Abonament sau la PrePay, vei descoperi mai mult Internet în contul tău. Verifică traficul Internet disponibil chiar acum în My Orange.

Mai mult, primești un bonus excepțional de 10 GB trafic Internet gratuit și dacă ai un Abonament Internet Acum 4G, 4G Acasă sau 4G la Birou.

Dacă ești client Internet + TV Acasă sau TV Acasă acum poți privi întreaga grilă de 180 de canale, indiferent de abonamentul TV pe care îl ai.

Fie că #StaiAcasă sau ești implicat în asigurarea serviciilor vitale atât de necesare pentru noi toți, Orange te răsplătește pentru asta. Comunică liber, așa cum te-ai obișnuit până acum, și profită la maximum de timpul acasă pentru a învăța și crea lucruri frumoase.

Ai grijă de tine – #StaiAcasă

Bonusul excepțional se va aloca începând cu data de 23 martie, timp de 4 zile. Alocarea va fi însoțită de un SMS informativ. Pentru clienții Abonament voce și Abonament Internet Acum, bonusul va fi valabil timp de 30 zile de la alocare și va fi utilizat după consumarea traficului inclus în Abonament. Pentru clienții PrePay sau PrePay Internet Acum, bonusul va constitui 5 GB și va fi valabil 15 zile. Bonusul excepțional nu poate fi utilizat în Roaming.
Salut de acasă