04.02.2020

Cel mai vesel Orăşel de Crăciun a găzduit peste 480 de mii de vizitatori

Ajuns la cea de a noua ediţie, Orăşelul de Crăciun reuşeşte, an de an, să adune sute de mii de oameni. În 2019 evenimentul a fost vizitat de peste 480 de mii de persoane care s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare şi au dansat pe ritmurile celor 90 de artişti care au evoluat pe scenă.

Timp de 50 de zile, Orăşelul de Crăciun a înveselit vizitatorii cu un program zilnic şi divers pentru toate vârstele. Personajele de poveste precum Olaf, Ursul Panda, Moș Crăciun și Alba Ca Zapadă au ştiut cum să binedispună publicul. De la mic la mare, oamenii au avut ocazia să viziteze căsuţa Orange, să trăiască experienţa VR şi să vadă un Moş Crăciun robot, gata să îndeplinească orice dorinţă.

Oaspeţii Orăşelului de Сrăciun au avut parte de distracţii și activități în cele mai bune tradiții ale sărbătorilor de iarnă. Focurile de artificii impresionante, flashmob-urile tematice cu dansatori în scenă, caruselele variate şi originale, diversitatea toboganelor pentru copii și maturi, au făcut ca magia sărbătorilor de iarnă să fie resimţită de fiecare vizitator. 

Orăşelul de Crăciun s-a desfăşurat în perioada 1 decembrie 2019 - 19 ianuarie 2020, în scuarul Teatrului de Operă și Balet. Pentru a retrăi emoţia celor 50 de zile de sărbătoare, vă invităm să vedeţi un video despre eveniment.

Versiunea Desktop