24.08.2022

Chiar dacă ai conexiune bună, nu e neapărat să stai mereu conectat. Iar atunci când ai nevoie, alege Internet de la Orange pentru mai multe beneficii

Răspunzi șefului în weekend sau privești un film nou împreună cu familia? Tu alegi.
Exact cum e cu noile oferte de toamnă de la Orange – tu alegi ce beneficiu vrei să primești.

Descoperă noile oferte de toamnă. Alege Internet de la Orange pentru mai multe beneficii

Conectează Fibră + TV Acasă și alege oferta. Poți opta pentru un smartphone Samsung Galaxy A03 Core cu doar 1 leu, pentru tine sau cineva din familie. Sau poți alege 1200 lei reducere la factură pentru doi ani, adică o reducere de 50 lei lunar, indiferent de abonamentul de servicii fixe pe care îl vei conecta.

Conectează Fibră + TV Acasă și alege:

Vrei mai multe reduceri? Conectează serviciile fixe pe același cont cu numărul mobil Orange și primești reducere de până la 100 lei lunar cu Abonamentul TOP și de două ori mai mult Internet mobil pe viață.

Vino în magazinele Orange sau sună la 797, de pe mobil Orange, sau la 022 977 797 de pe orice număr și spune-i consultantului Orange ce ofertă preferi.


Începe toamna cu un smartphone din noua Oferta HIT

Oferta HIT de la Orange înseamnă telefoane la cel mai bun preț din țară. Mai mult, în noua ofertă de toamnă avem 2 smartphone-uri lansate recent, pe care le poți cumpăra și în rate, cu 0%.

Alege Samsung Galaxy A33 cu ecran Super Amoled și memorie de 6/128 GB, acum cu doar 5899 lei sau în rate cu 245 lei lunar.

Sau cumpără Xiaomi Redmi 10, model nou din 2022, cu 4 camere și ecran imens, acum în Oferta HIT la doar 3399 lei sau 145 lei lunar.

Alege nuanța preferată și modelul care ți se potrivește mai mult. Cumpără din orice magazin Orange sau comandă online pe eshop.orange.md/HIT, cu livrare gratuită în orice localitate.

Acum e și mai avantajos să transferi numărul la Abonament

Oferta „20 GB bonus lunar la conectare Abonament” continuă să fie disponibilă pentru toți clienții PrePay care își transferă numărul la un Abonament TOP, dar și pentru cei care conectează un abonament nou. Dacă faci transferul în perioada promoției, primești în fiecare lună, gratuit, câte 20 GB, în plus la cei incluși în Abonament, timp de 24 luni.

Fiind la PrePay poți alege și Abonamentul GO 90, cu care vei primi 10 GB gratuit, în fiecare lună, timp de 2 ani.

Alege abonamentul care ți se potrivește și vino în magazinele Orange ca să primești oferta.

Transferă-ți numărul
de la PrePay sau
conectează un
Abonament TOP
și ai
Detalii aici
Versiunea Desktop