24.12.2021

De Crăciun, împreună dăruim căldură

Orange Moldova, jucătorul CSR #1 pe piața TELCO din țară a făcut totalurile inițiativei inedite Pedalează pentru acces la educație 2021.

În ajun de Crăciun, 37 de copii rămași fără ocrotire părintească, plasați în Serviciul asistență parentală profesionistă și Serviciul Casă de copii de tip familial din Strășeni au primit în dar încălțăminte de iarnă. Acțiunea de caritate este rezultatul eforturilor participanților Summer Fest 2021, care au pedalat 260 de km pe bicicleta statică Orange LOVE, iar fiecare kilometru parcurs a fost egalat de Fundația Orange Moldova cu 100 lei pentru donații.

Astfel, suma finală de 26.000 lei a fost oferită de Fundația Orange pentru a susține copiii dezavantajați să meargă la școală. Pentru fiecare copil a fost procurată câte o pereche de papuci călduroși, potriviți cerințelor individuale. Bunurile au fost transmise direct copiilor care locuiesc în case de tip familial din raionul Strășeni: Cojușna, Lupa Rece, Codreanca, Căpriana și Gălești.

Ludmila Nistorică, Președinta Consiliului Fundației Orange Moldova: „Suntem recunoscători fiecărui participant care a acceptat provocarea Orange LOVE de a participa la o activitate deosebită ce îmbină energia și altruismul. Grație implicării active a „cicliștilor” și a suportului financiar al Fundației, am ajutat 37 de copii orfani să meargă la școală și să se bucure de condiții mai bune pentru educație.”

Împreună schimbăm lucrurile în bine

Îți mulțumim că te-ai alăturat inițiativelor Orange și am reușit să facem un bine de Crăciun. De astăzi, 37 de copiii se bucură de grija și dragostea ta, iar drumul lor spre școală va fi mai ușor și în siguranță, datorită căldurii pe care le-am transmis-o.

Inițiativa Pedalează pentru acces la educație este dezvoltată de Fundația Orange Moldova și implică, prin activități deosebite, toți doritorii de a acorda un ajutor persoanelor dezavantajate. Beneficiarii donației au fost identificați de către Direcția asistență socială și protecție a familiei din Strășeni.

Fundația Orange Moldova a fost lansată în anul 2009. Prin activitatea sa, fundația se implică în comunitate prin realizarea unor proiecte filantropice menite să aducă schimbări pozitive în viața persoanelor dezavantajate. Mai multe detalii poți găsi pe fundatia.orange.md