20.11.2019

De sărbători, ai curaj pentru LOVE

În acest an, de sărbători, Orange te îndeamnă să ai curaj pentru ceva nou, pentru a-ți depăși limitele, pentru a spune celor dragi că îi iubești. De azi. Începe acum.

Acum e momentul să conectezi Internet și Televiziune Acasă de la Orange, pentru că ai parte de reduceri extraordinare. Combină Internet + TV Acasă cu abonamentul mobil și primești 50% reducere atât la serviciile fixe, cât și la toate abonamentele tale mobile, pentru un an întreg.

În plus, poți cumpăra noul smartphone Samsung Galaxy A20s la jumătate de preț și televizorul SMART LG de 43”, cu rezoluție 4K, la cea mai bună ofertă în rate. Conectează-te în perioada promoției. Vino în orice magazin Orange pentru mai multe detalii sau sună la numărul 797.

De sărbători, ai curaj să-ți depășești limitele

Acum e cel mai bun moment să alegi orice Abonament Nelimitat, pentru că, la conectare, primești Internet Nelimitat pe mobil, gratuit, timp de un an. Oferta este disponibilă și dacă te transferi de la PrePay sau te portezi din altă rețea. Ai un an întreg de explorare, învățare, joacă și distracție fără limite. Prinde oferta de sărbători, vino în orice magazin Orange și începe să descoperi cum e să ai Internet Nelimitat pe mobil.

Ca de fiecare dată, Orange are cadouri generoase și pentru clienții săi fideli – de două ori mai mult Internet pentru cei cu abonamente GO și Nelimitat. Începând de azi, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, îți poți dubla absolut gratuit traficul Internet inclus în abonament. Tot ce trebuie să faci e să intri în aplicația My Orange la secțiunea „Promoții și bonusuri” și să activezi opțiunea „De 2 ori mai mult Internet”.

Alege Abonament și ai
Internet Nelimitat pe mobil
la conectare la orice Abonament Nelimitat
Detalii aici
De sărbători, ai curaj pentru super cadouri

E momentul pentru cadouri: să oferi, să primești și să-ți alegi un cadou numai pentru tine. În perioada sărbătorilor de iarnă, la Orange poți alege super cadouri pentru toată familia. Bucură-te de reduceri, oferte exclusive și dispozitive la cele mai bune prețuri.

Xiaomi Mi 9 Lite
165 lei
lunar
3 999 lei
Galaxy A20s
120 lei
lunar
2 899 lei
De sărbători, ai multe minute și Internet la Prepay

Acum e momentul să împarți magia sărbătorilor cu cei apropiați. Activează un număr nou PrePay și primeşte gratuit 500 minute în rețea + 5 GB, lunar, timp de 1 an.

Iar dacă ai nevoie de mai mult, ia-ți una dintre noile opțiuni Prepay. Alege din opțiunile pe 7 zile sau Extra-opțiunile pe 30 de zile şi bucură-te de mai multă comunicare.

Gratuit, lunar
500
Minute
în rețea
+
5
GB
Timp de un an
Detalii aici
De sărbători, ai Internet Nelimitat oriunde mergi

Acum e momentul să împarți emoții cu cei dragi. Stai pe net cât vrei, pentru că acum, la conectare la Internet Acum 4G 170 lei primești Internet Nelimitat, gratuit, timp de 6 luni. Iar dacă ai deja un abonament Internet Acum 4G, treci la cel de 170 de lei și, pentru o plată unică de 100 lei, primești și tu Internet Nelimitat, timp de jumătate de an. Pentru a activa oferta, intră pe my.orange.md

Cel mai rapid Internet 4G exclusiv la Orange
De sărbători, distribuie impresii din vacanțele tale în România și Ucraina

Acum e cel mai bun moment să te bucuri de Internet pe mobil, când mergi în vacanță peste hotare. Noua opțiune „Internet în România și Ucraina” include acum 500 MB de trafic Internet în Roaming, cu doar 70 de lei și este disponibilă pentru toți la Abonament și PrePay. Activează opțiunea și bate recordul de aprecieri pe rețele.

Distribuie impresii
din România și Ucraina
500MB
70 lei
Detalii aici
Versiunea Desktop