21.12.2021

De sărbători, dăruim LOVE în Orășelul de Crăciun Orange

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins întregul Orășel de Crăciun Orange. Pentru mai mult de o lună, scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” s-a transformat într-un loc în care distracția și buna dispoziție sunt la ele acasă.

Orășelul de Crăciun Orange este deschis pentru public în perioada 11 decembrie – 16 ianuarie, de luni până vineri de la 12:00 până la 22:00, iar în weekend de la 10:00 până la 23:00.

Cu Orange LOVE ești parte a celei mai inspirate povești din această iarnă

În Orășelul de Crăciun te bucuri de splendoarea miilor de luminițe multicolore și a unui grandios pom de Crăciun Orange. Caruselul și toboganul de gheață fac deliciul întregii familii de la mic la mare, iar pentru o experiență unică, dacă ești pasionat de realitatea virtuală, poți păși într-un nou univers în căsuța VR. De asemenea, în orășelul de basm te poți delecta cu vin fiert aromat, ciocolată fierbinte, turte dulci, covrigi și alte gustoșenii.

În scuarul TNOB „Maria Bieșu” ai parte și de distracție condimentată cu muzică bună, colinde, concursuri și premii. Iar dacă dorești să păstrezi pentru mai mult timp emoția de sărbătoare, poți face poze cu cei dragi alături de Moș Crăciun.

Cu LOVE și cu grijă pentru mediu, ne distrăm responsabil în cel mai fabulos orășel de Crăciun

În Orășelul de Crăciun Orange, mai facem un pas în demersul nostru față de natură și te încurajăm să ni te alături, aducând spre colectare și reciclare telefoanele uzate. Vino și tu în avangarda Orange Green și dacă ai acasă telefoane vechi, te invităm să le aduci în Căsuța LOVE pentru reciclare, iar noi te vom premia cu un cadou.

Pentru că ne pasă de siguranța ta și pentru a ne simți bine cu toții, te rugăm să respecți normele speciale anti-pandemice în vigoare: să ai la tine mască de protecție și dezinfectant de mâini.

Și în acest an, Orange Moldova, cel mai mare operator convergent din țară, cu cea mai bună rețea de voce și date, televiziune și Internet fix, conexiune 100% Fibră – toate sub umbrela LOVE, aduce atmosfera de basm în centrul capitalei, pentru ca toți chișinăuienii și oaspeții capitalei să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi.

Fii și tu parte a celei mai inspirate povești din această iarnă și bucură-te de dimineață până seara de magia Crăciunului.

Versiunea Desktop