21.07.2023

Descarcă noua versiune a aplicației My Orange, ca să poți vedea toate numerele de pe cont, direct pe telefon

Lucrăm mereu la îmbunătățirea aplicației My Orange, ca să o facem cât mai simplă și ușor de utilizat pentru fiecare client Orange. În noua versiune avem câteva funcționalități noi, care te vor ajuta să gestionezi comod numerele din cont.

Fă update sau descarcă aplicația și explorează:

  • Toate numerele de pe contul tău. Ca și majoritatea clienților, poate ai mai multe abonamente mobile și de Internet + TV Acasă. Acum le vei putea vedea pe toate în aplicație, fără a fi nevoie să te loghezi pe fiecare separat.
  • Info de bază despre abonamentele tale. Click pe orice număr din contul tău, al copilului sau al mamei tale, și poți vedea ce abonament are, opțiuni active, facturi și plăți, asigurări, ratele pentru dispozitive sau Punctele de Fidelitate disponibile.
  • Logarea prin cartela SIM pentru utilizatorii de iPhone. Acum te vei putea loga oricând prin date mobile, fără să introduci numărul Orange și parola. Pentru a rămâne conectat o perioadă mai mare de timp, îți recomandăm să-ți faci un Cont Orange.

Urmează și alte îmbunătățiri. Fii cu ochii pe notificările din magazinul de aplicații și păstrează aplicația My Orange mereu actualizată, ca să nu pierzi noile funcționalități.

Descarcă cea mai nouă versiune My Orange de pe:

Versiunea Desktop