13.10.2022

Descoperă în noua versiune My Orange: magazin online, asigurarea dispozitivului și noi utilități

O nouă versiune a aplicației My Orange a fost lansată pe 11 octombrie și deja poate fi descărcată de către toți utilizatorii iOS (v.6.1), Android și Huawei (v.6.3).

Pornind de la feedback-ul clienților, în această versiune am eliminat mai multe bug-uri și am dezvoltat funcționalități noi. Te invităm să faci actualizarea și să ne spui și tu ce crezi sau ce ai mai vrea să vezi în următoarea versiune a aplicației.

Ce funcționalități noi ai acum în My Orange

Asigurarea pentru dispozitiv

Dacă ai luat un dispozitiv și asigurare de la Orange, acum vei putea vedea toată informația despre aceasta. Ce tip de asigurare ai, pentru ecran sau pentru dispozitiv, când expiră, cât și cum o achiți. Găsești totul pe pagina principală, în meniul Dispozitive și Asigurări.


Un nou Univers – Magazin online

Pentru că ne dorim cu toții să putem face cumpărături online cu mult mai simplu, am creat un univers nou în My Orange – Magazin online. Aceasta înseamnă că acum vei putea alege și cumpăra dispozitive, accesorii și chiar servicii mobile direct din aplicație. La fel ca pe web, poți alege modele și culori sau tipul de livrare și achitare.


Tot ce n-ai știut despre magazinele Orange

Ai avut vreodată nevoie să știi care magazin Orange e direct și care e partener sau dacă e deschis la 21:40? Noua versiune My Orange îți aduce toate aceste informații, organizate simplu, iar cu ajutorul filtrelor vei putea găsi totul în câteva secunde. Fiind pe pagina principală, swipe stânga și accesează meniul Magazine Orange. Filtrele te vor ajuta să găsești magazine care vând tablete, magazine unde poți activa Semnătura mobilă, unde sunt terminale de plată, unde poți lăsa telefonul la reparație și chiar și magazine unde ai Wi-Fi gratuit.


Mai mult, dacă ai serviciile de localizare ale telefonului pornite, aplicația te va ajuta să vezi unde se află cel mai apropiat magazin Orange și chiar îți va arăta drumul până la el.

În noua versiune am dezvoltat funcționalitatea de căutare în aplicație. Scrii cuvântul cheie care te interesează și vezi ce a găsit algoritmul.

Am făcut upgrade la widgetul mare pentru iOS și am adăugat noi secțiuni în universul Utilități. Așa vei putea lăsa feedback pentru echipa My Orange și vei putea testa viteza internetului la care ești conectat, fără a părăsi aplicația.

Actualizează aplicația My Orange sau descarc-o din magazinul de aplicații al telefonului tău.

Descarcă cea mai nouă versiune My Orange de pe