29.06.2022

Descoperă noul univers My Orange în versiunea actualizată a aplicației

Orange a lansat o nouă versiune a aplicației My Orange, cu un design proaspăt, care oferă clientului o experiență de utilizare mult mai plăcută. Actualizarea este disponibilă pentru toţi utilizatorii de Android şi iOS.


Design de top, premiat de Red Dot Design Award

Designul aplicației este mai interactiv și mai intuitiv, ceea ce permite navigarea lină și accesul la orice serviciu cu 2-3 gesturi – swipe, scroll sau click. Este mai simplu de utilizat și mai modern. Mai mult, noul design My Orange este câștigător al concursului Red Dot Design Award 2021 la categoria Interface Design.


Urmând tendințele globale și recomandările de la clienți, am creat opțiunea Dark Mode pentru My Orange. Pe lângă comoditate, ecranul întunecat este și o metodă de a face economie de baterie la telefonul tău, adică este și o metodă de a fi mai eco.


Odată cu noua versiune, introducem conceptul de Univers, pentru a desemna varietatea de funcționalități și informații pe care le ai cu My Orange. Fiecare Univers este o pagină pe care găsești toată informația la o anumită temă.

De exemplu, pe pagina Acasă ai totul despre contul tău. Pe pagina Promoții ai acces la cele mai avantajoase oferte și la Roata Premiilor, iar la Utilități ai toate informațiile utile despre serviciile Orange pe o singură pagină. Tot de aici poți apela rapid serviciul clienți Orange sau să discuți pe chat cu Djingo, asistentul nostru virtual, poți găsi rapid cel mai apropiat magazin Orange și, desigur, ai acces rapid la magazinul online.


Acum tu alegi ce vezi în universul tău Acasă

Noua aplicație My Orange îți permite să alegi ce anume vezi pe pagina Acasă a contului tău. E simplu. Dai click pe butonul Detalii și deschizi pagina cu Resursele tale, iar de acolo bifezi ca să alegi care dintre ele sunt mai importante pentru tine. Urmărești permanent traficul Internet? Cu un click îl vei vedea pe pagina principală. La fel e cu minutele, traficul în Roaming și alte resurse. Așa poți schimba de oricâte ori vrei modul în care arată aplicația ta My Orange.


Începe să utilizezi chiar de azi noua versiune a aplicației și spune-ne ce crezi sau ce ai mai vrea să vezi acolo.

Descarcă cea mai nouă versiune My Orange de pe

Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Detalii aici
Versiunea Desktop