22.12.2021

eSIM de la Orange. Bun pentru tine, bun pentru Planetă

Odată cu lansarea cartelei digitale eSIM, Orange înscrie o nouă evoluție în direcția inovației și face un pas important în dezvoltarea unei afaceri sustenabile. Orange eSIM este un produs digital de ultimă generație care oferă acces la serviciile mobile Orange, fără a utiliza cartela SIM de plastic.

Implementarea tehnologiei eSIM confirmă angajamentele Grupului Orange față de mediu, anunțate în planul strategic de dezvoltare, Engage2025 și programul instituțional Orange Green.

Exclusiv la Orange – eSIM cu activare online

Doar în rețeaua Orange Moldova clienții au posibilitatea de a trece de la SIM obișnuit la eSIM, în regim online. Deținătorii de dispozitive compatibile cu tehnologia eSIM pot face schimb de SIM direct în my.orange.md. Cartela digitală eSIM de la Orange oferă posibilitatea utilizării până la 5 numere active pe un singur dispozitiv mobil.

Pentru mai multe detalii despre cum poate fi activată cartela eSIM de la Orange, dispozitivele compatibile și pașii de urmat, accesați https://orange.md/eSIM

Orange pune în centrul operațiunilor sale grija față de resursele naturale ale planetei

Operatorul #1 în Moldova își propune să reducă amprenta de carbon pe întregul perimetru al activităților companiei. Cartela digitală eSIM de la Orange este tehnologia model în acest sens, ceea ce înseamnă:

  • Zero resurse necesare la producere, atât pentru ambalare, cât și pentru cartela propriu-zisă.
  • Zero resurse necesare pentru transportare.
  • Zero emisii CO2 la producere sau transportare.
  • Zero deșeuri generate la schimbarea numărului, pierderea sau deteriorarea mecanică a cartelei.

Cu eSIM, Orange oferă clienților o experiență unică și își reconfirmă statutul de operator responsabil și prietenos mediului

Prin angajamentele anunțate în strategia Engage2025, compania își propune să contribuie la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător.

Astfel, Orange oferă mai multă vizibilitate și altor inițiative ecologice implementate, precum colectarea telefoanelor uzate, soluții digitale disponibile clienților, precum factura electronică, vânzarea accesoriilor eco-friendly, renunțarea la imprimarea broșurilor, a listei de prețuri și a ghidului utilizatorului pentru mai multe servicii.

Mai multe despre acțiunile de responsabilitate față de mediu ale Orange Moldova se regăsesc pe https://orange.md/ro/green

Prin lansarea cartelei eSIM, Orange Moldova își completează portofoliul său de inovații în industria TELCO. eSIM este o soluție de comunicare ce oferă o mai mare flexibilitate clienților și, împreună cu tehnologia VoLTE și premierele mondiale HD Voice și HD Voice International, confirmă statutul Orange de lider inovator ce oferă conexiune voce la o calitate impecabilă.