20.02.2019

Faceți cunoștință - viitorul!

Orange Moldova anunță lansarea primei ediții a Festivalului INNOVATIC FEST ROBOSHOW

Orange Moldova anunță lansarea primei ediții a festivalului INNOVATIC FEST ROBOSHOW. Evenimentul se va desfășura în perioada 1 martie - 12 mai, în incinta Muzeului Național de Istorie. Acesta este organizat cu suportul companiei BisConcert, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei și cu suportul mediatic al postului Prime TV și a postului de radio MUZ FM.

Roboți inteligenți, zone interactive, evenimente pentru toată familia și pentru business, acestea sunt ingredientele primei ediții a festivalului INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Julien Ducarroz, Director General Orange Moldova: ” INNOVATIC FEST este un eveniment interactiv prin care ne propunem să arătăm și să demonstrăm modul în care tehnologia și inovația schimbă viața noastră de zi cu zi.  Orange, ca lider în conectivitate mobilă şi fixă pe piaţa Republicii Moldova şi pioner în inovaţii, împărtăși filosofia că  inovaţiile pot progresa numai atunci când le folosim pentru a servi omenirea. Inovaţia este produsul oamenilor, atât al bărbaților, cât și al femeilor, precum și al experienței lor, creativităţii și emoțiilor. Acest festival are drept scop să demonstreze aceste valori şi să inspire tânăra generaţie pentru provocările viitorului. Vom demonstra cât mai bine posibil cum şi ce face Orange în acest domeniu, și angajamentul unor investiții importante pentru viitor. Vă invit pe toți să faceţi cunostinţă cu acest festival. »

Ludmila Nistorica, Director Marketing și Comunicare Orange Moldova: ”La INNOVATIC FEST ne propunem să promovăm serviciile digitale care ne fac viața mai simplă. Aici vreau să menționez serviciile Orange TV și Internet Acasă, conceptul de Smart Home sau casă inteligentă. De asemenea, am creat o zonă pe care o numim Orange Kitchen, unde vor avea loc mai multe evenimente dedicate tinerilor și copiilor pe toată durata festivalului. În acest spațiu ne propunem să promovăm Orange în calitate de angajator inovativ și creativ.”

Dmitrii Sergheev, Director Compania Bis Concert: ”Acest festival are un concept inedit și a adus roboți din peste 10 țări ale lumii. Evenimentul are loc pe o suprafață de peste 1200 de metri pătrați, unde vizitatorii vor interacționa cu 30 de roboți și zone interactive. Am transformat spațiul într-o oază a viitorului. De asemenea, am creat o zonă VR dedicată, care oferă experiențe unice. Vreau să menționez vedeta festivalului robotul Thespian, umanoidul creat pentru a interacționa într-un mediu public. El este primul și cel mai iconic robot din Engineeringered Arts. Dispune de o gamă incredibil de expresivă de mișcări și emoții. Este un artist de divertisment, vânzător, actor într-un film sau spectacol”.

Astfel, timp de două luni, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR și AR și trăiești emoții de neuitat.

Aici te  delectezi  cu  recitaluri de poezie a starului INNOVATIC FEST, robotul Thespian,  urmărești cum păianjenii roboți depășesc cu ușurință obstacole, salți  împreună cu roboții dansatori pe ritmurile piesei ”Constantine, Constantine” și te distrezi cu vedeta expoziției de inovații din Las Vegas 2019, cățelul Aibo.

Te așteaptă peste 30 de roboți și zone interactive, VR-uri cum n-ai mai văzut până acum și toate parfumate cu aroma unei cafele servite de un robot.

INNOVATIC  FEST se desfășoară pe o suprafață de 1200 de metri pătrați și are mai multe zone interactive.

De asemenea, special pentru INNOVATIC  FEST, Orange a pregătit surprize:

Family LOVE tichet gratuit pentru toata familia la INNOVATIV FEST

Cei care vor conecta Internet și TV acasă de la Orange, vor primi gratuit un tichet Family LOVE  pentru 4 persoane (doi maturi și doi copii) pentru a merge la INNOVATIC FEST.

Vino cu toată familia, experimentează tehnologia,  fă cunoștință cu viitorul!

Mai multe detalii despre festival găsești pe www.innovatic.md.