14.03.2023

Factura fiscală electronică de la Orange – un pas important în dezvoltarea unei afaceri sustenabile

Orange Moldova anunță emiterea Facturilor fiscale pentru servicii exclusiv în format electronic. Facturile vor avea aplicată semnătura electronică avansată calificată, ceea ce înseamnă că au aceeași valoare juridică ca și actele emise pe suport de hârtie. Astfel, Orange își reconfirmă statutul de operator digital care contribuie la dezvoltarea unei afaceri sustenabile, cu un comportament responsabil față de mediu.

Prin implementarea noului serviciu, Factura fiscală electronică, Orange oferă clienților business o experiență unică de accesare a facturilor fiscale în format digital de pe orice dispozitiv: smartphone, tabletă sau laptop. De asemenea, aceasta poate fi vizualizată și descărcată de pe my.orange.md

Care sunt beneficiile Facturii fiscale electronice?

  • Oferă acces ușor, sigur și rapid la datele facturilor fiscale.
  • Este disponibilă pe orice dispozitiv digital.
  • Reduce consumul de hârtie în procesele de lucru.
  • Contribuie la protecția și îmbunătățirea mediului. În fiecare an, primirea facturilor pe e-mail echivalează cu 36 de copaci salvați de la defrișare.

Cum poate fi accesat?

Factura fiscală electronică poate fi accesată direct pe e-mail sau pe contul companiei de pe pagina my.orange.md

Orange – operator responsabil și prietenos mediului

Odată cu digitalizarea serviciilor și lansarea Facturii fiscale electronice, Orange face un pas înainte în direcția inovației și realizării angajamentului asumat în cadrul programului Orange Green: de a construi o afacere durabilă, prin reducerea consumului de resurse naturale și limitarea emisiilor de carbon.

Printre cele mai importante acțiuni sunt: comercializarea smartphone-urilor recondiționate, eSIM, colectarea telefoanelor uzate, vânzarea accesoriilor eco-friendly, digitalizarea specificațiilor contractelor, renunțarea la imprimarea broșurilor, a listei de prețuri și a ghidului utilizatorului pentru mai multe servicii și alte acte care îmbunătățesc experiența clientului.

Despre Orange Moldova:

Orange Moldova este parte din Grupul Orange, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 271 milioane de clienți pe cinci continente.

Orange este operatorul mobil #1 din Moldova care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand. Actualmente peste 2,6 milioane de clienți sunt conectați la rețeaua și serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1300 de angajați. Orange Moldova deține cea mai extinsă și performantă rețea 3G+ și 4G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări.

Recunoscut drept un lider în inovații, Orange deține unul dintre cele mai mari hub-uri IT din țară – Orange Systems, care este al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. În 2019, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Engage 2025, care este ghidat de responsabilitatea socială și de mediu.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.md