19.08.2020

Fii gata de un nou start! Fii gata să primești mai mult cu Orange LOVE

Acum, când mulți dintre noi lucrăm, învățăm lucruri noi și ne distrăm de acasă, o conexiune de calitate la Internet face diferența, mai mult ca oricând. În noua realitate, Internetul bun acasă unește familiile, îi aduce pe toți la un loc și dă culoare distracției.

Noul start înseamnă că e timpul să te bucuri din plin de avantajul de a fi client Orange. Mai multe servicii – mai multe beneficii. Te răsplătim pentru fidelitate și te invităm să descoperi noile oferte ce îți dau mai mult din ceea ce dorești.

Abonament mobil Nelimitat cu doar 100 lei lunar pentru totdeauna
Mai mult Internet
pentru tine
Detalii aici

Din 19 august 2020, atunci când te conectezi la servicii fixe de Internet + Televiziune Acasă de la Orange, primești o reducere permanentă de 60 lei lunar pentru fiecare abonament mobil Nelimitat din contul tău. Reducerea pe viață este valabilă pe toată perioada în care vei avea cele 2 servicii active: mobil și fix. Deci, e simplu – cu un singur contract de servicii fixe, tu și cei din familia ta, vă bucurați și de beneficiile abonamentelor Nelimitat, la un preț neașteptat de mic. Detalii despre ofertă găsești aici.

Internet + TV Acasă la preț promo de 100 lei, timp de jumătate de an
Abonament Nelimitat
100 lei pe viață
La conectare
Internet + TV Acasă

Pe lângă reducerea semnificativă pentru abonamentul mobil Nelimitat, obții și o reducere pentru serviciile noi de Internet și televiziune. Mai mult, ai parte de un preț bun la serviciile fixe, chiar și cu un abonament mobil mai mic.

Doar 100 lei lunar timp de 6 luni – atât vei achita pentru orice abonament Internet + TV Acasă pe care îl alegi începând de azi. Combină numărul tău de mobil cu unul dintre abonamentele Internet + TV Acasă și primești reducerea. În plus, beneficiezi de bonusul „De 2 ori mai mult Internet pe mobil, cu LOVE”, care îți dublează traficul Internet de pe mobil în fiecare lună, pe toată durata contractului. Alege abonamentul de servicii fixe care ți se potrivește aici.

Vino în magazinele Orange sau sună la 797 pentru mai multe detalii despre oferte și pentru a programa vizita inginerilor Orange.

Versiunea Desktop