30.11.2021

Fii Green. Activează serviciul Factura lunară prin email

Tot mai mulți clienți aleg să primească factura pentru serviciile Orange prin email. E comod și sigur, aveți acces mereu la arhiva de facturi primite, fără a ține grămezi de hârtie în birou, dar cel mai important e că faceți economie de resurse naturale. Puteți considera că fiecare an în care primiți factura prin email echivalează cu 1 copac salvat de la defrișare.

De aceea, vă invităm să vă alăturați acțiunilor noastre pentru protejarea mediului înconjurător, renunțând la primirea facturii lunare pe hârtie, prin poștă, și optând, în schimb, pentru primirea acesteia, gratuit, prin email.

Optând pentru factura lunară prin email, aveți mai multe avantaje:

  • primiți factura imediat, fără să așteptați câteva zile poștașul;
  • primiți conținutul facturii și datele personale într-un mod securizat;
  • aveți acces la datele facturii de pe orice dispozitiv: smartphone, tabletă sau laptop;
  • puteți accesa oricând arhiva facturilor primite;
  • contribuim împreună la protejarea mediului înconjurător.

Serviciul Factura lunară prin email poate fi activat printr-o cerere semnată de conducătorul entității dvs. sau persoana împuternicită prin procură, transmisă prin email la adresa corporate@orange.md sau în orice magazin Orange. Un model de cerere se anexează și poate fi, de asemenea, descărcat din secțiunea „Lista cererilor” din partea de jos a paginii principale www.orange.md.

La data de 01.01.2022, serviciul Factura lunară prin postă (adică pe hârtie) va fi dezactivat fără careva formalități suplimentare, cu excepția cazului în care doriți să beneficiați în continuare de acest serviciu și ne comunicați despre acest fapt printr-o cerere expediată într-un mod similar, până la data respectivă (01.01.2022).

Începând cu 01.01.2022, în temeiul pct. 6.1.4 din Condițiile generale de furnizare a serviciilor de comunicații electronice accesibile publicului ale Orange Moldova, tariful administrativ pentru serviciul Factura lunară prin poștă va constitui 20 lei lunar, cu TVA.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin apel la numărul 700 de pe telefonul dvs. Orange. De asemenea, vă îndemnăm să accesați www.orange.md/business sau să vizitați magazinele Orange, pentru a afla informații detaliate actualizate despre ofertele și serviciile Orange.

Vă mulțumim pentru fidelitatea dvs. și pentru încrederea pe care ne-o acordați. Împreună contribuim la protejarea și îmbunătățirea mediului înconjurător.