11.01.2023

Fotbal și premii. A fost desemnat câștigătorul automobilului oferit de Orange

Orange Moldova este un suporter fidel al fotbalului – cel mai iubit sport al moldovenilor, inclusiv al clienților săi. Tradițional, operatorul #1 din Moldova a invitat toți fanii fotbalului să-și pună la încercare intuiția și norocul în cadrul concursului Ghicește scorul și câștigă și să se bucure de premii de valoare.

Orange Moldova a adus mai aproape de microbiști spiritul și atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar și a organizat concursul Ghicește scorul și câștigă. Iar trei cei mai norocoși participanți s-au bucurat de premii de valoare: un automobil KIA Stonic, un iPhone 14 Pro și un iPhone 14Pro Max.

Automobilul KIA Stonic și-a găsit câștigătorul

În perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022, 5.802 participanți au expediat la numerele scurte dedicate peste 300.000 de pronosticuri, dintre care 25.410 s-au dovedit a fi corecte.

207 cei mai insistenți și norocoși, care au acumulat 20 de puncte și mai mult, au intrat în competiția pentru marele premiu – automobilul KIA Stonic. Câștigătorul a fost selectat cu ajutorul unei platforme online, în mod aleatoriu, iar extragerea a fost transmisă Live pe pagina fotbal.orange.md, site-ul privesc.eu, postul TV Privesc.eu, precum și pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al Orange Moldova.

Leonid DONOS, câștigător: „De mulți ani sunt client Orange și sunt un participant fidel al concursurilor organizate de companie. Sunt foarte fericit că am câștigat această mașină. Toată familia trăim niște emoții de nedescris. Orange ne-a făcut cea mai mare surpriză înainte de Crăciun. Mulțumesc foarte mult companiei pentru acest minunat concurs, iar tuturor participanților le urez să creadă în steaua sa norocoasă și cu siguranță vor câștiga”.

Ludmila NISTORICĂ, Director Marketing și Comunicare, Orange Moldova: „Pentru noi, cei din Orange, acest concurs este unul de tradiție și de suflet, pentru că în acest an am ajuns la ediția a 11. Chiar dacă în acest an, Campionatul Mondial s-a jucat iarna și nu am putut fi prezenți în Orășelul Fotbalistic, pentru noi este foarte important că am reușit să păstrăm conexiunea emoțională cu clienții noștri. Suntem mândri că le-am oferit un Campionat fără precedent, că am dezvoltat spiritul competitiv în rândul microbiștilor și că le-am oferit aprecierea noastră prin premii de valoare”.

Atmosfera Campionatului a fost simțită și de alți clienți Orange, care au participat în competiție. Microbiștii care au ghicit scorurile au avut șansa să câștige mai multe premii: trotinete electrice, televizoare, smartphone-uri și bonusuri pentru fiecare scor corect – trafic Internet sau minute în rețea.