16.09.2022

ICT Business Community organizează webinarul: CyberArk – One of the best PAM in the world

CyberArk este o companie multinațională și unul dintre cei mai mari dezvoltatori de produse de securitate cibernetică din lume. Având peste 7000 de clienți, compania oferă servicii în peste 110 țări pentru afaceri din domeniile financiar, energie, vânzări, sănătate, pentru organizații guvernamentale și multe altele, ajutând diverse structuri să prevină eficient atacurile cibernetice.

La eveniment ne propunem să discutăm despre soluțiile inovative CyberArk, iar cei care vor dori să afle mai multe detalii despre cum funcționează produsele prezentate, se vor putea înscrie la webinarul cu activități practice pe care îl vom organiza ulterior.

Pe 21 septembrie 2022, în intervalul 10:00 – 11:00, vă așteptăm la evenimentul: CyberArk – One of the best PAM in the world

PAM (Priviledge Acces Management) – constă în tehnologii de securitate cibernetică pentru a exercita controlul asupra conturilor, proceselor şi sistemelor unui mediu IT. Prin introducerea nivelului adecvat de control al accesului privilegiat, PAM ajută organizațiile să prevină sau să atenueze daunele rezultate din atacurile externe sau neglijența din interior.


Pentru înregistrare, accesați QR codul alăturat sau click pe: https://www.omd.md/Cyberark

Notă: webinarul va fi livrat în limba rusă.

Accesați pagina dedicată ICT Business Community pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele planificate.

Vreau să particip

Vă așteptăm cu drag la eveniment