09.11.2022

În familie dăruim îmbrățișări. Și ceva mai mult

În familie ne îmbrățișăm de fiecare dată când îi revedem pe cei dragi, când împărțim ce este mai bun și în momentele de bucurie autentică. Suntem mereu unul pentru altul și depășim limitele când avem parte de susținere. În familie dăruim îmbrățișări. Și ceva mai mult…

Transferă gigabaiți pe numerele tale din Orange Family

Acum vei putea împărți mai multe cu cei dragi. Vei putea împărți traficul Internet și gestiona mai eficient bugetul familiei. Imaginează-ți că dăruiești o îmbrățișare copilului sau mamei tale de fiecare dată când faci un transfer de GB.

Posibilitatea de a transfera trafic Internet din abonament este accesibilă pentru toți clienții care au oferta Orange Family, prin aplicația My Orange. Totul este foarte simplu – accesezi meniul „Transferă GB cu Orange Family” de pe pagina principală a aplicației My Orange, apoi alegi numărul de telefon și câți GB vrei să-i transferi. Asta e tot.

Transferul gratuit de GB între numerele din familie este un nou beneficiu pe care îl primesc clienții care au oferta Orange Family, împreună cu apelurile gratuite și nelimitate în familie, de două ori mai mult trafic Internet lunar pe fiecare număr și posibilitatea de a conecta abonamentele Junior și Senior.

Dacă nu ai oferta Orange Family, o poți activa gratuit prin apel la 797, din aplicația My Orange sau în orice magazin Orange. Pentru aceasta, e necesar să ai cel puțin două numere mobile pe același cont.

Află mai multe detalii pe pagina dedicată.

În familie dăruim îmbrățișări.
Și ceva mai mult
Transferă gigabaiți pe numerele tale din Orange Family
prin aplicația My Orange
Detalii aici